“На честь бабусі”: Катя Репяхова розсекретила ім’я для доньки, яку мріє народити 58-річному Віктору Павліку

Катерина Репяхова – дружина співака Віктора Павліка. Дівчина молодша за обранця на 28 років, але все одно має просту жіночу мрію – народити коханому донечку. І вже придумала для дівчинки імʼя.

Блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вже давно розповіла про одну з найголовніших своїх мрій. Вона бажала б народити чоловікові ще одну дитину – донечку.

Нещодавно Каті Репяховій виповнилось 30 років і вона зізналась, що до другої вагітності – готова. Єдине, що стає перепоною на шляху до мрії – це позиція самого Віктора Франковича.

Український виконавець має певні побоювання, що через свій поважний вік не встигне виховати свою дитину.

Втім, Катя Репяхова і не думає про те, щоб від своєї мрії відмовлятись. Зараз блогерка виїхала з України на відпочинок до Ізраїлю разом із маленьким синочком Михайликом. Там вона знаходить час не тільки на відпочинок, але й на те, щоб поспілкуватись із своїми численними прихильниками та підписниками у соціальних мережах.

Одна із найулюбленіших рубрик Репяхової – відповіді на питання, які хвилюють користувачів соціальних мереж. Наприклад, нещодавно дівчину спитали, як саме вона б хотіла назвати ще не народжену донечку?

Катя Репяхова надала просту у зрозумілу відповідь:

Олександра

Далі блогерка пояснила, чому саме таке імʼя обрала для донечки. Виявляється, що цей вибір був зроблений нею не просто так. Адже саме Олександрою звуть рідну маму Віктора Павліка. На думку Репяхової – таке імʼя дуже личитиме дівчинці.

Катя Репяхова розповіла, як хоче назвати майбутню доньку
Катя Репяхова розповіла, як хоче назвати майбутню доньку

Свою свекруху Катерина називає світлою і доброю людиною і тому мала б за честь назвати ще не народжену доньку її імʼям. Окрім цього дружина Віктора Павліка розповіла, як саме вона в родині називає свого зіркового чоловіка.

Імовірно, багато хто з користувачів соціальних мереж, що підписані на Репяхову – помітили, що вона часто звертається до співака за імʼям та по-батькові: Віктор Франкович.

За словами Каті – робить вона так, тому що… їй просто подобається такий формат звернення.

Катя Репяхова пояснила, чому називає чоловіка по імені і по-батькові
Катя Репяхова пояснила, чому називає чоловіка по імені і по-батькові

Хтось з прихильників може сприйняти таке звернення, як знак поваги артисту, що на 28 років старший від дружині. Однак цю версію Репяхова спростувала, зазначивши, що її звернення ніяким чином із різницею у віці не повʼязане.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.