“Екологічно чистий букет”: Лілія Ребрик похвалилася подарунком, що приніс їй Андрій Дикий з домашньої грядки

Ведуча українського каналу "Дім" Лілія Ребрик полюбляє розпочинати свій ранок саме вдома. В Stories Instagram вона показала, який розкішний подарунок-букет зробив для неї чоловік Андрій Дикий.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий перебувають в шлюбі майже 13 років і за цей час встигли стати батьками для трьох донечок. Навесні цього року ведуча народила чоловікові третю дитинку Аделіну.

Шлюб, який триває понад 10 років – лише зміцнив романтику в їх стосунках. Андрій Дикий так само, як і багато років тому – продовжує дарувати коханій Лілії приємні подарунки і розкішні букети квітів. В своїй Stories Instagram телеведуча показала один з них.

Екологічно чистий букет від чоловіка – підписала світлину з презентом щаслива жінка.

В цьому букеті прекрасно все і товстеньке зелене стебельце, вкрите чорними і трохи колючими цятками, і жовтенькі квіти зверху. Єдина його особливість у тому, що букетик той – їстівний.

Лілія Ребрик показала їстівний букет від Андрія Дикого
Лілія Ребрик показала їстівний букет від Андрія Дикого

На світлині, яку Лілія Ребрик оприлюднила на своїй сторінці – вона тримає в доглянутих руках з манікюром букет з… домашніх огірочків, тільки-но знятих з грядки. На домашньому врожаї ще навіть не засохли жовті квіти, з яких виріс гарненький зелений овоч.

“Своє! Некроплене!” – похвалилася Ребрик

Смачний букет з домашнього городу для коханої жінки — що може бути приємніше? Андрій Дикий проявив себе справжнім романтиком, а до такого розкішного подарунку не вистачає хіба що трохи рослинної олії та духмяної зелені кропу чи петрушки.

До речі, раніше Лілія Ребрик ділилася й іншими своїми успіхами на городі. В Stories ведучої часто можна побачити квіти, які вона з самої ранньої весни вирощує на власній присадибній ділянці та в тепличках.

Лілія Ребрик показала головні квіти зі свого садочку
Лілія Ребрик показала головні квіти зі свого садочку

Ребрик розповідала, що в її садочку ростуть амариліси, троянди і півонії. Усю цю красу багатодітна мама висаджувала зі своїми маленькими помічницями: Діаною і Поліною.

Наймолодша донечка Аделінка в цей час солодко спала на свіжому повітрі в своєму дитячому візочку.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.