Не холостяк, як думають всі: Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина, яка народила йому 3 синів

Відомий шоумен Григорій Решетнік відкрив завісу особистого життя та розповів, що у них з дружиною Христиною все не так ідеально, як може здатись.

У 2008 році Христина Решетнік зустріла Григорія Решетника під час спільної роботи на телеканалі 1+1, де вона працювала на третьому курсі у програмі “ТСН”, а він був відомим голосом каналу та ведучим рубрики на “Сніданку”. Вони познайомилися завдяки спільному знайомому, і Григорій запросив її на перше побачення.

Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина Христина
Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина Христина

Христина визнає, що спочатку коливалась, чи погоджуватись на цю зустріч, але виявилося, що це був правильний вибір. Їхнє перше побачення відбулося у боулінгу, де вони провели разом дві години, і з того часу не розлучалися.

Вже восени 2010 року вони побралися. Зараз у них троє синів: Іван, якому 10 років, Дмитро — 6, і Олександр — 3. Григорій, відомий телеведучий, активно проводить час зі своїми хлопцями, організовуючи різні ігри та квести. Решетникова сім’я з глибоким задоволенням проводить час разом, часто ходять на пікніки та мають активний відпочинок на роликах і самокатах.

Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина Христина
Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина Христина

Григорій Решетнік поділився в одному з інтерв’ю відвертими думками про свої стосунки з дружиною Христиною. Незважаючи на радість від шлюбу та батьківства, він визнає, що розлучення не можна виключати з майбутнього. Григорій висловив думку, що кожен іноді роздумує про можливість розриву в стосунках і думає, як було б жити самотньо. Він підкреслив, що якщо до цього й дійде, то ініціатива може вийти від Христини.

Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина Христина
Григорій Решетнік показав, як виглядає його дружина Христина

Телеведучий визнає, що почуття можуть згаснути з часом, але впевнений, що не знайде кращої дружини, ніж Христина. Він розумів, що життя з дітьми принесе зміни, і що в майбутньому Христина могла вирішити залишити телебачення.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.