Вступив у шлюб, але не зберіг вірність: чоловік Лілії Ребрик зізнався, чому зрадив довіру коханої жінки

Чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий до зустрічі з нею вже був одружений. Але покинув екс-дружину заради нового кохання. Про таємниці його особистого життя розповість "Один Факт".

Стосунки між чоловіком та жінкою – річ складна і доволі непередбачувана. Сьогодні вони закохані один в одного, а вже завтра — кохання відходить за обрій, щоб поступитись місцем новим почуттям.

Саме так, власне – і трапилось між Андрієм Диким та Лілією Ребрик. Їх подружжя вважають одним із найкрасивіших та міцних в українському шоу-бізнесі. Перша їх зустріч трапилась в той момент, коли Андрій був одружений на іншій, а в Лілії також були серйозні стосунки з іншим хлопцем.

Щаслива родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Щаслива родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Обидва вони зовсім не планували покидати колишніх. Але кохання спалахнуло в цій парі і… все вирішило за них. Вважається, що Ребрик та Дикий вперше познайомились на “Танцях з зірками”. Але насправді це відбулось раніше і на іншому заході. Вона була там ведучою. Він – учасником. Ніякої іскри кохання в той момент між ними не виникло. Та й вже працюючи разом, Андрій і Лілія закохались один в одного не одразу.

Танцюрист відчув почуття до Ребрик раніше. Вона ж довго маскувала власне кохання і від широкого загалу, і від публіки. Навіть під час виступів на “Танцях з зірками” в цій парі не було нічого, окрім спільної роботи. Бажання бути разом в парі зʼявилося лише після завершення проєкту.

Після шоу Лілію Ребрик та Андрія Дикого чекали ще декілька зустрічей, які і визначили майбутнє цієї пари на багато років вперед. В суспільстві ширилися чутки про те, що своє особисте щастя Лілія Ребрик побудувала на нещасті колишньої жінки Дикого.

Родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Та насправді, щасливу родину вона не руйнувала. Адже якщо в танцюриста з колишньою дружиною шлюб був би щасливим, то ні про який розрив стосунків і мови не було б. До того ж, після розставання Андрій Дикий продовжив спілкуватись з колишньою дружиною Іриною. Ба більше – вони навіть працювали деякий час разом. Імовірно, в неї не було образ ані на нього, ані на Лілію Ребрик.

В новому шлюбі Андрій Дикий став зразковим батьком та чоловіком. Дружина-телеведуча народила йому трьох чудових донечок: Поліну, Діану та Аделіну. Він постійно дбає про своїх улюблених дівчат.

Нові статті

Схожі статті

Пішла по стопах зіркових батьків: як виглядає 22-річна донька Ольги Сумської, яка обрала акторську карʼєру

Ольга Сумська має двох дітей, але від різних шлюбів. Старша донька проживає в росії, а молодша разом з мамою в Києві: який шлях вибрала Ганна Борисюк?

“Я був недільним татом”. Діма Коляденко показав, як виглядає його 31-річний син Пилип: які в них відносини?

Дмитро Коляденко є батьком сина Пилипа, але відносини в них не дуже складались протягом довгого періоду: що відомо про Філа та чим займається у житті?

Зробила подарунок пухнастикам: 22-річна Ярослава Магучіх переказала 1 мільйон гривень притулку для тварин

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх зробила щедрий подарунок організації UAnimals, яка опікується безпритульними домашніми тваринами. Вона направила їм 1 мільйон гривень.

“Ця пісня адресується їй”: відомий співак публічно звернувся до Даші Астафʼєвої та зізнався їй у коханні

У неї вже давно є бойфренд, але до неї все одно залицяються інші чоловіки: відомий український співак зізнався Даші Астаф'євій у коханні через пісню.