Мамин “краш”: єдиний син Ксенії Мішиної зробив ультра-коротку стрижку і “пробив” собі вухо – йому всього 12

Єдиний син Ксенії Мішиної, 12-річний Платон – оновив зачіску до літа та вперше показався із сережкою у вусі. Його зіркова мама показала новий образ спадкоємця у соціальних мережах.

Єдиний син Ксенії Мішиної, 12-річний Платон – вирішив у спекотне літо змінити стиль та зачіску. Бажання хлопця для зіркової мами – закон, тому акторка дозволила нащадку зробити саме так, як він забажає. Хоча… судячи із допису до фото — хлопчина маму й не питав зовсім. Платон подзвонив їй просто, щоб розповісти про те, що він вже підстригся.

Платон Мішин зробив нову стрижку
Платон Мішин зробив нову стрижку

Юний козак обрав для себе класичну стрижку під перукарську машинку. Але на світлині, яку показала його мама Ксенія – привертає увагу навіть не нова зачіска. Платон в свої 12 вирішив… пробити собі вухо і доповнив свій образ металевою сережкою-кільцем.

Ксенія Мішина похвалилася новою зачіскою сина
Ксенія Мішина похвалилася новою зачіскою сина

Така зміна стилю в сина Мішину навряд чи здивувала. Адже раніше Платон вже вдавався до серйозних змін у зовнішності і експериментував із кольором волосся. В 11 років хлопчик 4 години провів у стиліста, щоб отримати новий образ.

Син Ксенії Мішиної обирав для себе і стиль Емінема
Син Ксенії Мішиної обирав для себе і стиль Емінема

Знайомий барбер його мами пофарбував волосся парубка в білий колір так, що хлопець став схожий на американського репера Емінема. А ще Платону виголили смужку на брові – щоб новий образ був більш наповненим.

Раніше екс-Холостячка показувала у соцмережах, як її син пофарбував волосся в синій колір.

Син Ксенії Мішиної раніше фарбував волосся в синій колір
Син Ксенії Мішиної раніше фарбував волосся в синій колір

Ксенія Мішина виховує сина самотужки і намагається ні в чому йому не відмовляти. Хтось вбачає в її діях вседозволеність. Деякі коментатори у соціальних мережах пишуть, що акторка виховує хлопчика занадто розбещеним. Втім, суспільна думка мало хвилює Ксенію. Вона продовжує робити так, як буде краще для Платона.

Ксенія Мішина зізнавалась, що налагодити повноцінні батьківські стосунки з Платоном їй вдалося, лише коли хлопчику було 7 років. До цього віку вони взагалі… жили окремо. Акторка поїхала будувати карʼєру до Києва. Маленький Платон залишився під наглядом її мами у Севастополі.

Роль мами Ксенія називає однією з найскладніших в своєму творчому житті. Мамою вона стала, на її власну думку – рано: у 23 роки. Їй довелось різко подорослішати ще й тому, що виховувати Платона довелось самій. Чоловік пішов від неї ще в той момент, коли акторка була вагітною.

Однак, ці випробування не зламали Ксенію і навіть навпаки. Під їх впливом характер артистки загартувався і вона змогла зробити себе сама.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.