“Хотіла бути, але буду грати”: Лілія Ребрик розповіла, яку професію хотіла обрати раніше. Чи збулась мрія?

Лілія Ребрик відома як телеведуча та акторка. Але, за її власним зізнанням – в молоді роки вона хотіла б обрати іншу професію. Ким хотіла стати дружина Андрія Дикого и чи вдалось втілити цю мрію?

Лілія (Ліліана) Ребрик – популярна українська ведуча і акторка. З юних років вона обрала для себе творчу професію. Спочатку дівчина навчалась в музичній школі за класом фортепіано. Потім достягла статусу майстра спорту з художньої гімнастики.

В 2001 році Лілія Ребрик успішно закінчила Київський національний університет театру, кіно та телебачення на відмінно. Потім деякий час викладала в цьому ж ВИШі сценічну пластику.

З 2001 року жінка працювала в Молодому академічному театрі міста Києва, а з 2006 року почала активно розвивати карʼєру на телебаченні. Спочатку Ребрик вела прогноз погоди на каналі “СТБ”, з 2008 року стала ведучою шоу талантів “Танцюють всі” на тому ж самому каналі.

В 2011 році Лілія Ребрик прийняла участь в іншому проєкті: “Танці з зірками”, де виступала в парі з хореографом Андрієм Диким і зайняла друге місце.

Було в карʼєрі ведучої й багато інших досягнень. Наприклад, вона пробувала себе в якості акторки і зіграла сільську продавчиню Ірину в серіалі “Останній москаль”, який йшов на телебаченні з 2015 по 2017 роки.

Лілія Ребрик зізналась, яку професію хотіла обрати в минулому
Лілія Ребрик зізналась, яку професію хотіла обрати в минулому

Днями Лілія Ребрик зізналась, що колись давно мріяла зовсім не про акторство, танці і телебачення.

Колись я думала, що стану лікарем – зізналась Ребрик у день медичного працівника, який в Україні відсвяткували у суботу, 27 липня.

Своє зізнання зіркова ведуча супроводила власною світлиною у коротенькому білому халатику на тлі якоїсь будівлі з жовтими стінами.

Лілія Ребрик зізналась, ким хотіла стати в минулому
Лілія Ребрик зізналась, ким хотіла стати в минулому

Виявляється, Лілія Ребрик мріяла допомагати людям у відновленні їхнього здоровʼя. Однак мрія стати акторкою перевершила всі інші мрії. Ролі у фільмах допомогли їй перевтілитись у лікарку і таким чином реалізувати ще одну давню мрію.

Краще я лікарів буду грати в кіно – зазначила українська ведуча.

На думку Ребрик, українська медицина навряд чи втратила в її обличчі вагомого фахівця.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.