З мене 560 гривень”: Остапчук показав сніданок за півтисячі грн, який йому приготувала вагітна Полтавська

Шоумен та ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017 Володимир Остапчук показав сніданок за півтисячі гривень, який йому приготувала вагітна дружина Катя Полтавська. Як виглядає меню по-багатому?

39-річний телеведучий Володимир Остапчук є активним користувачем соціальних мереж. Публічність – одна з вагомих сторін його професійної діяльності, яка зобовʼязує чоловіка завжди тримати руку на пульсі та зацікавлювати аудиторію. Причому – не тільки творчими проєктами.

На особистій сторінці в Instagram Остапчук майже щоденно розповідає про деякі деталі з особистого життя і відповідає на питання користувачів в Stories. В поточному році життя шоумена вийшло на новий рівень. Навесні телеведучий офіційно одружився на журналістці Катерині Полтавській, з якою до цього майже рік перебував в стосунках.

Декілька днів тому пара розповіла про скоре поповнення в їх родині. Наразі 24-річна Катя Полтавська знаходиться в очікуванні свого первістка. Поки що невідомо, хто саме народиться в молодих батьків. Але вже зараз вони обрали для дитини і дівоче, і чоловіче імʼя. Крім того, невдовзі пара проведе гендер-паті.

Катерина Полтавська незважаючи на своє цікаве положення – знаходить в собі сили та час, щоб попіклуватися про коханого чоловіка та приготувати йому смачний сніданок. Володимир в Stories показав один з них.

Дружина приготувала сніданок. Сказала, що з мене 560 грн. – саме так підписав фото з ранковим меню шоумен

Що ж саме Катя Полтавська запропонувала поїсти перед роботою коханому?

Володимир Остапчук показав сніданок, який йому приготувала Катерина Полтавська
Володимир Остапчук показав сніданок, який йому приготувала Катерина Полтавська

На світлині помітно пару бутербродів з сиром, зроблених із чорного хліба, декілька баночок із різноманітними соусами і глибокий фарфоровий полумисок. Саме в ньому і знаходився головний сніданок Володимира Остапчука: велика порція картопельки-пюре, декілька зелених оливок, пару шматочків мʼякого сиру, два солоних огірочки та тоненько порізана ковбаска.

Володимир Остапчук не повідомив, чи сподобався йому сніданок, приготований дружиною. Втім, трапеза точно була смачною і насиченою – судячи з апетитного фото.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?