Цьому хлопцю вже 51: Андрій Данилко показав себе в юні роки та подякував фанатам за привітання

Вчора, 2 жовтня, відомий український артист Андрій Данилко відсвяткував свій 51-й день народження. З нагоди важливої дати він показав, як виглядав в юні роки та без костюму Сердючки.

Вчора, 2 жовтня 2024 року, відомий артист Андрій Михайлович Данилко відсвяткував день народження. “Батькові” Вєрки Сердючки виповнився 51 рік і це свято не обійшлось без привітань від колег та фанатів.

Свої привітання залишила на особистій сторінці сценічна партнерка Данилка, Інна Білоконь. На сцені вона грає маму Вєрки Сердючки, а в реальному житті є доброю та давньою подругою іменинника Андрія Михайловича.

Знаменитість оприлюднила на власній сторінці чорно-білу світлину, на якій окрім неї зображений Андрій Данилко та його молодий протеже Дмитро Волканов. Усі троє сидять біля широкої тумби та створюють смішні вирази обличчя на камеру, висунувши язики.

Ендрю, з днем народження! – просто підписала цей кадр Білоконь

Андрій Михайлович як іменинник, теж не міг оминути увагою своє свято. Точніше – ті вітання, які йому надсилали фанати, прихильники та колеги.

Артист показав на власній сторінці, як виглядав задовго до того, як стати всеукраїнською зіркою Вєркою Сердючкою. Іменинник оприлюднив 2 світлини, одна з яких повністю чорно-біла. На ній зображений маленький хлопчик шкільного віку. Лише по погляду та усмішці можна здогадатися, що це і є улюбленець тисяч українців Андрій Данилко.

На іншій світлині артист зображений в більш дорослому вигляді – із короткою стрижкою та тою ж соромʼязливою посмішкою.

За допомогою інструментів штучного інтелекту Данилко зробив так, щоб його обличчя на світлинах прийняло “живий” вигляд. Зокрема, на обох фото співак рухає очима, підіймаючи їх догори та опускаючи донизу. Також Андрій Михайлович посміхається.

Андрій Данилко показав себе в дитинстві
Андрій Данилко показав себе в дитинстві

Дуже дякую за вітання – підписав виконавець опубліковані світлини

Колеги по творчій роботі під дописом в коментарях залишили свої вітання імениннику. Зокрема, Ольга Сумська написала наступне:

Андрійчику, вітаємо сердечно, наш неповторний, рідненький любимка!

Андрій Данилко показав себе в юні роки
Андрій Данилко показав себе в юні роки

Блогерка Аліна Доротюк побажала імениннику многая літа.

Нові статті

Схожі статті

Відмовляються пасти овець без Інтернету: в Туреччині не можуть знайти пастухів на зарплату в 2000 доларів

В Туреччині власники овець не можуть знайти пастухів, хоч і пропонують гідну заробітну плату. Така ситуація склалася тому, що претенденти на вакансію хочуть… мати безкоштовний доступ до Інтернету.

Жила скромно, але мала нерухомість на Печерських пагорбах у Києві: кому відійде спадщина Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян все своє спільне життя прожили разом у будинку Ніни Митрофанівни, але чи належить цей маєток зараз їм? Подробиці.

Чому важливо розмовляти з тваринами: поскаржитися коту чи собаці на життя – зв’язок, який ми не усвідомлюємо

Наявність домашніх пухнастиків в оселі завжди сприяє покращенню емоційного стану. Чому так важливо розмовляти з тваринками і розповідати котику чи собачці про власне життя? Розповідаємо детальніше.

А ви бачили, як виглядає перша дружина Олега Винника? Рідкісні кадри пари знайшов “Один факт” (ФОТО)

Здавалося б, що Олег Винник холостяк, якого обожнюють мільйони жінок, але насправді співак давно вже одружений та навіть має сина - як же виглядає його супутниця по життю?