На засіданнях Зеленського й Буданова присутні зайві вуха: хто знає усі державні секрети, але мовчить як риба

Люди не уявляють свого життя без домашніх тварин. Вони завжди поряд і готові допомогти зняти стрес, що накопичився. Побачити котиків можна навіть в оточенні таких серйозних людей, як президент чи очільник розвідувального управління.

Люди не уявляють свого життя без домашніх тварин. Вони завжди поряд і готові допомогти зняти стрес, що накопичився. Побачити котиків можна навіть в оточенні таких серйозних людей, як президент чи очільник розвідувального управління.

Кішка Зеленського

Світлина з наради президента Володимира Зеленського на Запоріжжі неабияк потішила українців. Адже поряд із військовослужбовцями 10-го армійського корпусу було помічено ще одного дивного учасника засідання. Смугастий котик мирно розлігся на підлозі й занурився у царство Морфея, не усвідомлюючи, наскільки важливі речі відбуваються зараз довкола нього.

Президента потішив чотирилапий учасник наради

Глава президентського офісу Андрій Єрмак вирішив поцікавитися у підписників, яке ім’я має пухнастий представник наради. Серед варіантів відповідей містилися такі екзотичні прізвиська як Бандерик, Хаймарс, Джавеліна, Дрон, Хантер. Насправді ж усе виявилося набагато прозаїчніше. Кицю, яка була присутня на засіданні Ставки, звати Василіса.

Кіт Буданова

Відрізняється любов’ю до тварин і головний розвідник країни Кирило Буданов. В його офісі можна побачити акваріум із жабою, а також чорного котика з білим носиком. Коли власник кабінету дає інтерв’ю журналістам, Гюнтер зазвичай присутній.

Гюнтер нікому не розкаже важливих секретів

Знає муркотун чимало важливих державних таємниць, адже під час нарад його теж не виганяють із кабінету. Тваринка народилася на території ГУР МО України і вважає це приміщення своїм житлом. Бойовому кошарі довелося пережити ракетний удар по центру прийняття рішень.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.