Молодичкою у старовинному будинку зацікавився привид: яким був несподіваний фінал цих стосунків

Усе почалося, коли Ірен з чоловіком переїхали до цього старовинного будинку. Спочатку подружжя не дивувалося, що десь скрипить підлога чи самовільно стукають двері. Навіть жартували, що десь на горищі блукає привид. Згодом їм стало не до сміху.

Ірен весь час здавалося, що за нею хтось споглядає. Ніяково жінка себе почувала, навіть коли перебувала у ванній. Якось приймала душ, ковзнула поглядом по раритетному дзеркалу на стіні й скрикнула. Їй видалося, що побачила у люстерку гострий допитливий погляд чорних очей.

Стало дуже моторошно. Джек почув зойк дружини й зазирнув у ванну. Ледве заспокоїв бідолашну жінку, навіюючи думку, що їй усе привиділося. Вона й сама хотіла в це вірити. Та згодом на сходах помітила напівпрозорий силует високого худорлявого чоловіка у фраку.

Привид зацікавився новою мешканкою будинку

Страх скував жінку настільки сильно, що вона навіть закричати не змогла. Тільки хапала повітря ротом, немов риба, витягнута з води. Далі привид зовсім розперезався. Якось Ірен нахилилася до духовки, щоб витягнути пиріг, а чоловік-примара доторкнувся до її руки.

Як тільки чоловік не намагався вмовити дружину, що це їй здалося, мовляв, вона обпеклася паром із духової шафи, вона не повірила. Адже чітко відчувала холодний дотик незнайомця. Відтоді бідолаха й власної тіні боялася. Намагалася не залишатися одна в домі, завжди перебуваючи в тій кімнаті, що й чоловік.

Одного разу Джек поїхав на роботу і залишився там на ніч через запарку. Ірен з переляку видудлила пляшку вина і до опівночі дивилася телевізор, ввімкнувши його не повну гучність. Та це не допомогло відлякати привида.

Скориставшись відсутністю чоловіка, привид прийшов до жінки у спальню

Серед ночі жінка прокинулася, бо щось заважало дихати. Вона розплющила очі й завмерла від шоку. Ірен перебувала в обіймах примари, яку кілька разів бачила останнім часом у різних частинах будинку. Привид мовчки робив свою чоловічу справу, а жінка боялася й поворухнутися. Тіло задерев’яніло і не слухалося команд господині. Бідолаха з жахом усвідомила, що їй це подобається.

Вранці вона підвелася з ліжка дуже пізно. Довго крутилася перед дзеркалом, щоб усвідомити, чи бачила вночі сон, чи й справді була зґвалтована потойбічною сутністю. Схилилася до думки, що мала стосунки з напівпрозорим чоловіком насправді. Тепер зі страхом і водночас хвилюванням очікує настання наступної ночі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?