Коти й собаки теж страждають на клептоманію: щодня тягнуть додому все підряд з сусідських обійсть

Трапляються домашні тварини, що залежні від речей. Вони цуплять усе, що попадає під лапу, і приносять до свого обійстя. Господарі від цього не у захваті, бо отримують головний біль – кому це все повертати?

Кіт Гаррі

Донна Хібберт щоранку підводиться з ліжка й оглядає “подарунки”, які приносить їй улюбленець-кіт. Гаррі щоночі відбуває на “полювання”. Зазвичай його здобиччю є сусідські черевики, спідня білизна, гаманці, сумочки або щось їстівне.

За ці роки кіт-клептоман натягав предметів приблизно на три сотні фунтів стерлінгів. Хазяйка певна, що таким чином Гаррі висловлює їй подяку за любов і піклування. От і несе додому все, що набачить у сусідських дворах.

Гаррі щовечора виходить на полювання за чужими речами

– Добре, хоч не птахи із мишами! – радіє жінка.

Щоб повернути награбоване законним власникам, Донна фотографує трофеї Гаррі й викладає в мережу в надії, що люди відгукнуться й розберуть секонд-хенд.

Собака Френк

Хазяйка чихуахуа навіть не підозрювала, що її пес схильний до крадіжок. Правда спливла, коли псу було 4 роки. Кортні Лайл вирішила навести лад на задньому дворі й у саду. Надзвичайне здивування жінки викликали приховані повсюди собачі іграшки.

Гумові причандали перебували в кущах, були закопані неглибоко в землю, звисали з гілок дерев. Техаський клептоман тишком-нишком відбирав іграшки в інших песиків, приносив додому і надійно приховував від людей.

Френк відібрав усі іграшки в сусідських собак

Зоотоварів набралося кілька десятків. Напевно, хазяйський песик і власні іграшки ховав від загалу, бо вони вже давно стали зникати. Оскільки в будинку мешкає, окрім Френка, ще й вівчарка з лабрадором, Кортні підписалася в мережі на постійне доставлення собачих забавок.

Коли вони виходили на вулицю, лунала команда залишити іграшки вдома. Як бачимо, Френк зрозумів команду трішки інакше – не лише свої забавки вдома залишав, а ще й чужі приносив.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.