Термінову позапланову посадку літака можуть спричинити не лише поломки: гроші, бійки, сморід

Трапляється, що через технічні неполадки літак змушений робити термінову посадку. Та іноді подібні дії спричиняють самі пасажири. Що ж вони можуть утнути?

Розкидали гроші

Літак авіакомпанії Eva Air із Бангкока так і не долетів до Лондона. Довелося терміново посадити літальний апарат в Австрії. Річ у тому, що нетверезе подружжя влаштувало на борту сварку, яка переросла в бійку.

Літак приземлили через сварку

Одна неадекватна жіночка перейшла з економкласу до преміум, а оплатити різницю навідріз відмовилася. Потім дамочка затіяла штовханину зі своїм супутником. Літак довелося посадити у Відні. Коли пару висадили з салону, передавши на руки поліцейським, вони продовжили сваритися. Жінка кинула в обличчя чоловіку пачку банкнот, які розлетілися навсібіч.

П’яна бійка

Літак авіакомпанії easyJet здійснював рейс з англійського Манчестера до турецького Даламана. Двоє росіян на борту, вдосталь накачавшись алкоголем, стали чіплятися до інших пасажирів, зчинивши штовханину.

Літак приземлили через бійку

Довелося екстрено приземлитися в Салоніках й висадити гармидерників, передавши на руки поліції. Тепер вони мають постати перед судом за негідну поведінку.

Неприємний запах

Літак, що вилетів зі Стамбулу до Барселони, змушений був повернутися назад, хоча вже перебував над Болгарією. У якийсь момент льотчик зафіксував рух датчика, який вловив надмірний показник смороду.

Літак приземлили через неприємний запах

Вже на місці знайшли причину неподобства. Подібний неприємний запах йшов від тропічних фруктів дуріанів, які перебували у вантажному відсіку літака. Вони мають властивість сильно смердіти, коли достигають. Пасажирів довелося доправляти до місця призначення іншим літаком.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.