Англійська білка зібрала команду, щоб обкрадати торгівця горіхами, але він виявився хитрішим і “домовився”

Продавець горішків в Англії потерпав від нашестя білок, зграя яких принадилась красти смаколики прямо із прилавку. Торговцю вдалось із ними домовитись. Подробиці читайте в матеріалі від "Один Факт".

Ця дивовижна історія дружби між головнокомандувачем білок та звичайним торговцем горішками трапилась десь в Англії. А почалась вона з того, що ціла зграя гризунів принадилась красти горішки, що йшли на продаж — прямо із прилавку.

 

Як англійський торговець горішками з білками домовлявся: історія
Як англійський торговець горішками з білками домовлявся: історія

 

Нахабні білки почали тероризувати продавця горішків із Англії. Їх була ціла зграя, в якій навіть мався свій головнокомандувач. Розумний та наполегливий гризун із рудою шерстю та пишним хвостиком зібрав команду зі своїх родичів і… відправився на діло до найближчої торгової точки.

Звірята вирішили навести лад в осередку торговця горішками. На протязі декількох тижнів поспіль білки в прямому сенсі цього слова атакували вітрину із горіхами. Звісно, отримати улюблені ласощі задарма білочкам не вдавалося і тому вони знайшли інший спосіб — просто поцупити горішки. Хазяїн магазинчику за цей час навіть вигадав ім’я для самої нахабної білки, назвавши її Бертоном.

Побачивши, що саме ця білка головує в зграї рудих бешкетників – чоловік вирішив домовитись із Бертоном і припинити злодійство. Але хитренька білка безкоштовно домовлятися не забажала.

Щоб уникнути постійних пограбувань з боку зухвалого звірятка, володар продовольчого кіоску вирішив облаштувати окрему комірчину, куди постійно клав смачні горішки для розбишаки Бертона.

Звісно, за цими ласощами приходили до кіоску й інші гризуни з найближчого лісу. Але присутність хороброго Бертона в коморі із горішками відважувала від торгівельної точки інших розбишак.

Торговець горіхами з Англії облаштував окрему комірчину, щоб гризуни не трощили вітрину з товаром
Торговець горіхами з Англії облаштував окрему комірчину, заповнену горішками, щоб гризуни не трощили вітрину з товаром

Окрема комора, де горішки знаходились у вільному доступі, стала найкращим виходом із складної ситуації. Білки більше не псували товар, який був ретельно упакований та викладений на вітрині. Замість цього гризуни без зусиль стали доставати ласощі з окремої комори.

А Бертон взагалі став для торгівця з кіоску найкращим товаришем. В перервах між продажами смаколиків володар кіоску постійно спостерігає за руденьким гостем Бертоном.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?