Маша Єфросиніна відкрила секрети ідеальної зовнішності: їжа, косметика, фізкультура, сон

Здається, що роки не впливають на телеведучу Машу Єфросиніну. Вона завжди виглядає молодо й бадьоро. Звісно, підписниці Інстаграму зірки цікавляться, яким чином вдається досягти подібних результатів.

Маша Єфросиніна не стала приховувати правду. Секретом краси й молодості мама двох дітей назвала копітку роботу над собою. Знаменитість наголосила, що багато пишуть брехні про її пластичні операції. Насправді ж вона просто працює над власним зовнішнім виглядом.

Маша Єфросиніна дала цінні поради дівчатам

Бездоганно виглядати може лише жінка, яка не тільки турбується про косметичні процедури, але й стежить за психічним станом. Маша дотримується жорсткої харчової дисципліни, вживає БАДи, не цурається нутрицевтиків, але робить це виключно за порадою лікаря.

Без фізичних навантажень досягти гарного вигляду неможливо. Також Єфросиніна займається психотерапією й очищенням власного духовного простору. Зовнішність підправляє за допомогою beauty-процедур. Перепробувала їх уже силу-силенну.

Маша Єфросиніна виступає за маски та креми

Підписниці поцікавилися у красуні, які продукти слід виключити з раціону повністю, і Маша назвала три позиції. Категорично не можна вживати сосиски, соки з пакетів, кетчуп із майонезом та будь-які інші соуси.

Звісно, 44-річна блогерка не відкидає зовсім пластичних процедур, але хоче зробити все можливе, аби якнайдалі відтермінувати подібне втручання в організм.

Топ порад від Єфросиніної:

  1. Щодня очищувати шкіру в домашніх умовах.
  2. Раз на місяць відвідувати професійного косметолога.
  3. Ні за яких обставин не залишати макіяж на обличчі на ніч – обов’язково змивати.
  4. Регулярно робити маски для обличчя.
  5. Спати тільки в прохолодному приміщенні, обов’язково його провітривши звечора.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: очікуйте на важливу розмову

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: зірки пророкують прийняття серйозних рішень, які вплинуть на майбутнє кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.

Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.

Салат із чорносливом виходить набагато смачніший за Олів’є: такий гості уплітатимуть за обидві щоки

У цьому салаті присутні виключно корисні інгредієнти – чорнослив, курка, волоські горіхи, огірок. Суцільні білки. Якщо треба знизити калорійність, замініть майонез на сметану чи йогурт.