Настя Каменських, Леся Нікітюк й інші зірки диктують модний тренд: одяг і білизна тільки з леопардовим принтом

Те, що зірки обожнюють леопардові принти, можна побачити з їхніх фотосетів. Причому елементи гардероба з відповідними плямами можуть бути абсолютно різними – від суконь до спідньої білизни.

Те, що зірки обожнюють леопардові принти, можна побачити з їхніх фотосетів. Причому елементи гардероба з відповідними плямами можуть бути абсолютно різними – від суконь до спідньої білизни.

Настя Каменських

Настя Каменських у леопардовій спідниці

Зірка вбралася у незвичний лук. У спідниці з леопардовим принтом і короткому волохатому топі NK сама нагадує хижачку із джунглів або чарівну амазонку. Недарма ж Потап повівся на цю дивовижну красу й харизму, залишивши заради Насті не лише дружину й сина, але налагоджений бізнес. Як бачимо, після розлучення репера з Іриною Горовою їхня спільна компанія Mozgi Entertainment просто розвалилася на очах.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик з донькою в леопардових сукнях

Це архівне фото 5-річної давнини, на якому ведуча позує зі старшою донькою Діаною, яка нині вже значно виросла. Тоді ж мама і доня обрали для фотосету леопардовий принт різних відтінків. У Лілії він у коричневій гамі, а в дівчинки – зелений.

Анна Саліванчук

Анна Саліванчук у леопардовій сукні

У цьому сезоні має панувати леопардовий принт, вирішила дружина нардепа і хутенько пробіглася магазинами. Шопінг удався – Анна придбала повний комплект для пляжного відпочинку. На яких морях збирається вигулювати купальник і прозору пляжну сукню, зірка підписникам, на жаль, не сповістила. Але ж не просто так витратила час у походеньках торговими точками.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк у леопардових колготах

Та Леді Ле, здається, перевершила всіх колежанок. Ведуча не лише вбралася у леопардові колготки, але й чорний боді, що облягає тіло. Так ще й потішила фанів доволі пікантними позами, серед яких навіть гімнастична вправа “берізка”.

Нові статті

Схожі статті

Найпопулярніші учасники шоу “МастерШеф” і “Голос країни”, які вже померли: глядачі пам’ятатимуть їх вічно

Кожне людське життя – тендітна річ. Часто воно завершуϵться на зльоті, як це сталось в деяких з учасників шоу "МастерШеф" і "Голос країни". Дізнайтесь, хто з учасників шоу пішов у небуття назавжди?

Тариф на електроенергію в Україні підвищать: скільки українцям доведеться платити за світло у 2024 році

Вже з червня 2024 року тарифи на електроенергію в Україні можуть суттϵво зрости. Скільки невдовзі доведеться платити українцям за світло – розповість "Один Факт".

Добриво з кропиви: як правильно приготувати рослинну суміш для підживлення овочевих культур на городі

Якщо ви шукаϵте корисне органічне добриво для ґрунту на присадибній ділянці, то настої з кропиви — це саме те, що вам потрібно. Як саме їх приготувати — дізнайтесь далі.

Ще краще, ніж Мер’єм Узерлі: на роль Роксолани першою затвердили іншу актрису – українську (ФОТО)

Турецький серіал "Величне століття. Роксолана" вийшов на телеекрани 2011 року з Мер'єм Узерлі в головній ролі. Та задовго до цього відчайдушну українку зіграла українка.