Найпопулярніші учасники шоу “МастерШеф” і “Голос країни”, які вже померли: глядачі пам’ятатимуть їх вічно

Кожне людське життя – тендітна річ. Часто воно завершуϵться на зльоті, як це сталось в деяких з учасників шоу "МастерШеф" і "Голос країни". Дізнайтесь, хто з учасників шоу пішов у небуття назавжди?

Час, який кожному з нас відміряв Бог на цій землі — обмежений. І ніхто з людей не знаϵ точно, яка мить стане для них останньою. Деякі учасники популярних українських шоу “Голос країни” і “МастерШеф” мали непросту долю і вже ніколи не зʼявляться на екранах телебачення, не заспівають мелодійних пісень та не приготують найсмачніші кулінарні страви. Дізнайтесь, які з популярних учасників цих телевізійних шоу вже померли.

Зірки “МастерШефу”, яких вже немаϵ

Учасниця МастерШеф Професіонали Стела Клименко
Учасниця МастерШеф Професіонали Стела Клименко

30-річна учасниця шоу “МастерШефу. Професіонали-3” Стелла Клименко пішла у засвіти на зльоті своϵї карʼϵри. Жінка активно розвивала власний бізнес, працювала в елітному закладі “Аляска” на території Киϵва. Серце знаменитості зупинилось у той самий час, коли Стелла знаходилась на відпочинку.

Сталась ця сумна подія 13 вересня 2021 року.

Тетяна Катерновська учасниця 4-го сезону телевізійного шоу “МастерШеф”. Цій жінці було 63 роки і вона відійшла у засвіти в 2015 році — через побої власного сина.

Драматична історія Катерновської потім часто спливала у спогадах інших учасників “МастерШефу”. Друзі пригадували, що участь в цьому проекті стала для нещасної жінки справжньою віддушиною від домашніх проблем. Учасниця мріяла про те, аби відкрити власне кафе, але все сталося не так, як гадалося.

Учасниця 4-го сезону МастерШеф Тетяна Катерновська
Учасниця 4-го сезону МастерШеф Тетяна Катерновська

Лікарі боролися за життя Тетяни Катерновської понад тиждень, але марно.

Зірки “Голосу країни”, які вже померли

Катерина Давиденко – одна із найвідоміших учасниць телевізійного проекту “Голос країни”. Популярність надійшла до неї в 2014-му році. Співочий талант Каті Давиденко помітив сам Святослав Вакарчук з “Океану Ельзи”.

Учасниця Голосу країни Катерина Давиденко
Учасниця Голосу країни Катерина Давиденко

4 січня 2023 року стало відомо, що Катерина Давиденко померла. Дівчині назавжди залишилось 28 років. Причина, через яку учасниця “Голосу країни” пішла з життя — тромбоемболія легеневої артерії.

Учасник 8-го сезону Голосу країни Євген Щавлинський
Учасник 8-го сезону Голосу країни Євген Щавлинський

— учасник 8-го сезону “Голосу країни”, який пішов з життя на 26-му році життя. Серце співака перестало битися 14 березня 2023 року, після важкої боротьби з онкологічним захворюванням. В 2021 році захворювання сягнуло 4-ї стадії.

Перша пісенна композиція Євгена Щавлинського вийшла в 2014 році. Згодом артист випустив 2 студійних альбоми, а ще працював сесійним гітаристом.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.