Федишин, Гросу, Огнєвіч, Нікітюк стали жінками-кішками: вбралися в шкіру з ніг до голови і позують

Знаменитості обожнюють вбиратися у шкіряний одяг. Під роздачу потрапляють будь-які речі – сукні, штани, верхній одяг та взуття. Отже, нам треба визначитися, кому подібні луки пасують найкраще.

Ірина Федишин

Зазвичай ця співачка уникає скандалів з колегами по шоубізу. Тож і шкіряні речі для себе обрала доволі пристойні без жодного натяку на відвертість. Артистка вбралася у шкіряні пальто та беретку. Колір верхнього одягу більше схожий на буряковий, а от головний убір має більш червоний відтінок. Образ Ірина доповнила такого ж кольору рукавичками, щоправда, вони у неї замшеві.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Злата Огнєвіч

Зірка вирішила вийти з дому у шкірянці-косусі. Як заведено у байкерів, Златина куртка має чималу кількість блискавок та великий комір, що відвертається. Верхній одяг співачки коротенький, ще й прикрашений ремінцями.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Аліна Гросу

Шкіряний гардероб українки в Америці доволі об’ємний. Співачка хизується асиметричною чорною блискучою сукнею, в якій заспівала пісню “Туман”. Іноді Аліна вбирається у коротеньку шкіряну спідничку та курточку. А коли похолоднішає, надіває шкіряний плащ та кепку.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Чара Хорив

Віддає перевагу шкіряним лукам і нинішня подружка Нікіти Добриніна. Модель міксує різні види шкіри у вбранні. Так, до коричневої шкірянки оверсайз підібрала чорні обтислі штанці. Іншим разом Чара обрала для виходу на люди довгу чорну шкіряну спідницю, а на плечі про всяк випадок накинула курточки з такої ж шкіри.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Леся Нікітюк

Захопившись красою шкіряного піджака, телеведуча навіть забула вдіти спідничку. Тож шанувальники отримали можливість розгледіти довжину нескінченних ніг знаменитості. Верхній одяг Лесі пошито з грубої шкіри. Присутні накладні кишені. Лінія плеча розширена. Є навіть погони на ґудзиках.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Нові статті

Схожі статті

По відру ягід з кожного куща: чим підживити смородину в травні 2024, щоб отримати великий і смачний врожай

Якщо великий врожай смородини восени — це ваша заповітна мрія, то навесні треба підживити кущі ціϵї культури органікою. "Один Факт" розповість, які добрива любить смородина найбільше.

Три дієві способи, як прибрати кульбабу із двору та городу назавжди – так робили наші бабусі

Якщо у вас на городі багато кульбаб і ви мріϵте їх викорінити — наступні поради допоможуть це зробити швидко. Скористайтесь ними вже ціϵї весни і наступного року кульбаб на ділянці точно поменшаϵ.

Мій пляцок “Білі ночі” – справжній кулінарний шедевр: білий крем, зелений, ще й яблучна начинка. Рецепт

Пляцок "Білі ночі" має не лише оригінальний смак, але й форму. У розрізі дуже цікаво споглядати чергування білого й зеленого кремів, шматочки яблук та какао-суміш.

Народився на Хмельниччині, знімався в українських серіалах і не любить соцмережі: де зараз актор Марк Дробот

Його називають українським Мелом Гібсоном, а він не любить популярності. Де зараз знаходиться і чим займаϵться актор Марк Дробот — зірка серіалу " Кріпосна"? "Один факт" розповість про це далі.