Приготувала м’ясний рулет за рецептом моєї сестри – вийшов смачненьким і соковитим: спробуйте!

Рецепт м'ясного рулетику — смачний варіант страви до обіду чи вечері. Як його приготувати і які саме інгредієнти для цього знадобляться – знайомтесь з рецептом від "Один Факт" прямо зараз.

Найсмачніший рецепт м’ясного рулету — це поєднання телячого і свинячого фаршу разом із ріпчастою цибулькою, часничком і грецьким йогуртом. “Один Факт”пропонує до вашої уваги рецепт приготування такого рулету і перелік інгредієнтів для нього.

Інгредієнти для приготування м’ясного рулету

  • суміш м’ясних фаршів (телятина + свинина або інші поєднання): 600 г;
  • ріпчаста цибуля: 2 штуки;
  • томати у власному соку: 400 г;
  • часник: 10 зубчиків;
  • грецький йогурт (можна замінити сметаною): за бажанням і смаком;
  • пшеничне борошно: 3 склянки;
  • олія: 3 столових ложки;
  • куряче яйце: 1 штука;
  • зелень;
  • копчена паприка, сіль та перець

Засмажку для м’ясного рулету можна приготувати із додаванням тертої моркви, болгарського перцю або ж порею.

Покрокова схема приготування м’ясного рулету

М'ясний рулет або ліниві пельмені: смачна і поживна страва до сніданку
М’ясний рулет або ліниві пельмені: смачна і поживна страва до сніданку

Крок № 1. Приготуйте тісто. Пшеничне борошно змішайте разом із однією склянкою окропу, курячим яйцем, олією та невеличкою кількістю солі. Всі складові приготуйте завчасно, бо тісто робиться дуже швидко. Замішуйте його спочатку ложкою, бо його за рецептом роблять заварним і тому воно буде гарячим. Вимішувати його відразу руками просто не вдасться.

Крок № 2. Можливо для тіста знадобиться ще трошечки борошна — просто дивіться на консистенцію. Вимішуйте еластичне тісто руками, а потім — загорніть його в плівку і залиште на деякий час в холодильнику.

Крок № 3. Поки тісто настоюється — приготуйте м’ясну начинку. Для цього м’ясо разом із однією ріпчастою цибулиною перебийте у блендері до отримання однорідної маси. Додайте до цього складу декілька ложок води, 2-3 ложки сметани або ж грецького йогурту і добре вимішайте. Саме в такий спосіб вдасться отримати соковиту і ніжну начинку.

Крок № 4. Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте в прямокутник завтовшки приблизно 3 мм. Викладіть м’ясну начинку по всій поверхні тіста. Залиште без неї лише один край завширшки 2-3 см — в довжину.

Крок № 5. Скрутіть рулет. Наріжте його шматочками товщиною 3-4 см.

Крок № 6. Приготуйте соус. Наріжте ріпчасту цибулю кубиками та обсмажте на олії. Додайте до суміші томати у власному соку, сіль і перець за смаком, трішечки цукру для досягнення балансу смаку.

Крок № 7. Викладіть м’ясні рулетки безпосередньо в соус і достатньо близько один від одного. Долийте води, щоб вона повністю покрила їх. Тушкуйте рулетки під кришкою протягом 20 хвилин. Посипте зверху зеленню, а потім — потушкуйте ще 10 хвилин.

Подавайте цю страву до столу разом із грецьким йогуртом чи сметаною. Смачного!

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.