Прожили разом вже 29 років, але діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Лижичко

51-річна українська співачка Руслана Лижичко давно живе в щасливому шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. "Один Факт" розповість, як розпочиналась і розвивалась їх історія кохання.

Руслана Степанівна Лижичко – зіркова українка, співачка і композиторка родом зі Львова. Ця енергійна жінка щасливо влаштувала своє особисте життя майже три десятиліття тому, вийшовши заміж за свого музичного продюсера Олександра Ксенофонтова.

Як розвивались їхні відносини і чи бувають в подружжя складнощі в родині? “Один факт” підготував для читачів історію кохання найвідомішої і найміцнішої пари українського шоу-бізнесу.

Руслана Лижичко перебуває в шлюбі зі своїм чоловіком і продюсером Олександром Ксенофонтовим майже 30 років. Вони одружилися 28 грудня 1995 року і з того моменту не розлучалися.

Перше знайомство майбутнього подружжя відбулось в той момент, коли Олександр припинив роботу в львівській групі “Клуб любителів чаю” та обрав для себе трохи інший напрямок. Молодий хлопець став працювати режисером на музичній студії. Хтось порадив Руслані Лижичко познайомитись із ним, щоб отримати декілька порад щодо роботи. На студії, під час спільної роботи, вони і подружилися.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов: історія кохання
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов: історія кохання

Руслана зізнавалась, що їх романтичні стосунки із Олександром розвивались дуже стрімко. Разом вони часто їздили на гастролі і концерти, багато подорожували. Увесь вільний час майбутнє подружжя проводило разом. Друзі навіть називали їх сіамськими близнюками.

Олександр Ксенофонтов взагалі був великим романтиком. Руслана пригадала, що жодне з їх побачень не обходилося без романтичних жестів та вчинків з боку хлопця. Втім, в їх житті був певний період, коли довелось жити окремо.

Молода Руслана Лижичко переїхала разом з мамою до Кропивницького. В цьому місті вона працювала на студії і одночасно вивчала вокал. Однак згодом співачка повернулась до Львову і їх стосунки з Олександром відновились.

Артистка зізналась, що завжди відчувала Ксенофонтова своєю долею. Одним із самих романтичних подарунків, які вона отримувала від коханого – була власна музична студія, яка розташовувалась в їхньому будинку.

На самому початку романтичних відносин Руслана з Олександром домовились, що будуть тримати особисте життя в секреті. Цю обіцянку подружжя тримає й донині. Навіть офіційна реєстрація шлюбу в них пройшла потайки.

Молодята не повідомили про зміну статусу й своїм батькам. В РАЦС Руслана відправилась не у традиційній весільній сукні, а в повсякденному одязі. Олександр також прийшов на власне весілля не в костюмі. Закохані просто піддались миттєвому пориву та зробили цей прекрасний крок в нове, спільне життя.

Як і в будь-якій парі, в родині Руслани та Олександра трапляються складнощі. Але подружжя завжди намагається віднайти компроміс та припинити сварку.

Олександр Ксенофонтов багато років тому підтримав Руслану на її шляху до перемоги у Євробаченні. Він вірив в кохану жінку і це допомогло Руслані здобути перемогу в цьому конкурсі у 2004 році.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов під час розпису
Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов під час розпису

І хоча за 29 років подружнього життя Руслана так і не народила дітей – це аж ніяк не впливає на їхні стосунки з Олександром. Пара продовжує спільну роботу та надихається творчістю один одного.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.