Оля Полякова поділилася секретним рецептом для здорового харчування: неперевершені котлети з грибів

Нещодавно Оля Полякова поділилася з публікою своїм секретним рецептом грибних котлет, які не лише неймовірно смачні, але й корисні. Рецепт простий і не потребує багато часу. 

Відома українська співачка і телеведуча Оля Полякова завжди вражає своїх шанувальників не лише запальними хітами та яскравими образами, але й прихильністю до здорового способу життя. Нещодавно вона поділилася з публікою своїм секретним рецептом грибних котлет, які не лише неймовірно смачні, але й корисні.

“Я обожнюю гриби, і завжди шукаю нові способи їх приготувати”, – зізнається Оля. “Ці котлети – моя остання знахідка. Вони не лише неймовірно смачні, але й дуже ситні, тому чудово підходять для обіду чи вечері”.

Рецепт котлет простий і не потребує багато часу.

ивовижний рецепт котлет з варених яєць
Дивовижний рецепт котлет з грибів від Олі Полякової

Інгредієнти:

  • 500 г грибів (будь-яких, які вам подобаються)
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки вівсяних пластівців
  • 1 столова ложка крохмалю
  • Сіль та перець за смаком
  • Панірувальні сухарі
  • Олія для смаження

Приготування:

Підготуйте гриби, роздрібнивши їх у блендері або м’ясорубці. Додайте до роздрібнених грибів цибулю, часник, яйце, вівсяні пластівці, крохмаль, сіль та перець. Ретельно перемішайте отриману масу.

Сформуйте з неї котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях. Розігрійте олію на сковороді та смажте котлети з обох боків до золотистого кольору. Подавайте котлети з улюбленим гарніром, наприклад, з салатом, рисом або картоплею.

“Ці котлети – чудовий спосіб отримати корисну та смачну їжу”, – каже Оля. “Вони багаті на клітковину, вітаміни та мінерали, і не містять м’яса, тому чудово підходять для вегетаріанців та веганів”.

Шанувальники Олі вже встигли спробувати її рецепт грибних котлет і залишилися у захваті.

Рецепт Олі Полякової – це чудовий спосіб урізноманітнити своє харчування та зробити його більш корисним. Спробуйте приготувати ці котлети і переконайтеся самі, що вони дійсно неперевершені!

Нові статті

Схожі статті

19-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню: Маша все частіше в цих білих стінах. Що кажуть лікарі?

Донька королеви ночі Маша Полякова поділилась зі своїми підписниками в соціальних мережах, що має проблеми зі здоров'ям: що сталося та як себе почуває зірка?

Ви точно не знали, що у них був роман: Тарабарова та Дантес, TAYANNA та Філіп Коляденко, Астафʼєва та Крупін

В українському шоу-бізнесі безліч зірок приховували свої романи з іншими відомими артистами. Що відомо про стосунки Тарабарової з Дантесом, TAYANNA та Коляденка, Астаф'євої та Крупіна?

Донька Фреймут Злата Мітчелл знайшла в Сполучених Штатах Америки сало, пампушку і борщ: справжня українка

Злата Мітчелл – старша донька української ведучої Ольги Фреймут. Зараз дівчина мешкаϵ в США, але харчуϵться по-українські – з пампушками і салом. Донька Фреймут показала свій обід в Stories.

А ви даєте борщу настоятися? Чи треба це робити і скільки можна зберігати борщ у холодильнику

Кулінари поділились лайфхаком, який допоможе вам ще більше насолодитися смаком страви: чи варто зберігати борщ у холодильнику та протягом якого часу?