Після діагнозу безпліддя Лілія Подкопаєва народила двох дітей: що спричинило подібні зміни в організмі

Дивлячись на щасливу багатодітну матусю Лілію Подкопаєву, важко повірити, що колись гімнастці було поставлено суровий діагноз – безпліддя. А засіб від цієї хвороби виявився зовсім не медикаментозним.

З Тимофієм Нагорним олімпійська чемпіонка прожила 5 років. За цей час її життя кардинально змінилося. Коли подружжя вирішило завести дитину, лікарі розвели руками – жінка не може мати дітей через серйозні проблеми зі здоров’ям. Пояснили безпліддя численними травмами, які замолоду отримала спортсменка.

Лілія Подкопаєва зі старшими дітьми Вадимом і Кароліною

Довелося змиритися. Пара обрала собі хлопчика й усиновила його. Та щойно Вадим з’явився в їхній оселі, сталося диво. Невдовзі новоспечена матуся відчула себе при надії. Тож неочікувано родина поповнилася ще й донечкою, яку Лілія назвала Кароліною на честь подруги Ані Лорак. До речі, співачка і стала хрещеною матір’ю крихітки.

На жаль, з Тимофієм життя не пішло на лад. Вони розлучилися, і обоє дітей залишилися з Подкопаєвою. Колишні закохані почали привселюдно сваритися. Нагорний звинувачував ексдружину, що забороняє йому бачитися з дітьми. Вона, своєю чергою, заявляла, що за спільного життя чоловік розпускав кулаки. Врешті вони примирилися заради спокою дітей.

У 2019 році Лілія Подкопаєва народила ще одну доньку

Лілія поїхала до Америки, де мала цікаву роботу. Там і познайомилася з бізнесменом Ігорем Дубинським, який чверть століття тому виїхав з України до США. Попервах чоловік не збирався заводити нову родину, оскільки уже мав дітей й онуків. Та перед чарами української Попелюшки (зріст гімнастки складає всього 155 см) не зміг устояти і зробив Лілії пропозицію.

Вони одружилися. Коли Подкопаєвій минув 41 рік, вона стала біологічною мамою удруге, подарувавши Ігорю донечку. Щаслива матуся тут же поділилася світлиною новонародженої у мережі. Це сталося в 2019 році. Тепер Лілія часто хвалиться знімками з дітьми в Інстаграмі.

Нові статті

Схожі статті

Ось чому в ресторанах яйця вимикають одразу, як тільки закиплять: цей секрет робить їх вдвічі смачнішими

Процес варіння курячих яϵць здаϵться простим лише на перший погляд. Щоб жовток в них вийшов ніжним – треба знати секрет, яким користуються в ресторанах. "Один факт" розповість його вам зараз.

Сердючка затьмарила Руслану: найдрайвовіші виступи українців на Євробаченні, які запамʼяталися світу

Сьогодні, 11 травня 2024 року — відбудеться фінал "Євробачення". "Один факт" пропонуϵ перед виступом наших дівчат Alyona Alyona і Jerry Heil пригадати найдрайвовіші виступи українців минулих років.

Шкіряна косуха для прохолодної весни: Тіна Кароль прогулялась в куртці за 100 з “копійками” тисяч гривень

Весна – чудова пора року, але ϵ в неї один нюанс – мінлива погода. Подивіться, в якій куртці зустрічаϵ весняну прохолоду українська співачка Тіна Кароль і дізнайтесь, скільки вона коштуϵ.

Хрін на городі рости перестане: прості способи, які допоможуть викорінити рослину з ділянки назавжди

Простий спосіб, який допоможе назавжди викорінити з присадибної ділянки хрін — доступний кожному городнику. Ось що треба зробити для того, щоб коріння хрону зникло з вашого городу.