Як склалася доля хореографів із “Танців з зірками”: хто залишився, хто навідується, а хто й не збирається

Раніше вони гуртом працювали над унікальним проєктом на телебаченні – робили талант-шоу "Танці з зірками". Та лютий 2022 року все поставив догори дриґом. Колег-хореографів розкидало по всьому світу.

Раніше вони гуртом працювали над унікальним проєктом на телебаченні – робили талант-шоу “Танці з зірками”. Та лютий 2022 року все поставив догори дриґом. Колег-хореографів розкидало по всьому світу.

Влад Яма

Виїзд до Америки на самому початку повномасштабної війни викликав чималу хвилю хейту в бік Влада Ями. Всі запевняння, що хореограф з-за океану збирає гроші на допомогу ЗСУ, українців не влаштовували. Напарника Наталі Могилевської звинувачували у розвагах і мирному існуванню на американських просторах.

Врешті Яма виклав світлину з підписом: “Вдома”, але ніхто не повірив у повернення блудного танцівника. Адже в точно такій же жовто-блакитній футболці Яма сфотографувався у студії “1+1” поряд із ведучими й покійною Русланою Писанкою.

Олена Шоптенко

Забрала дитину і в перші дні війни покинула країну й інша зірка “Танців з зірками”. Олена оселилася в Австрії, звідти посилала вісточки і влаштовувала благодійні флешмоби, але до Києва довго не поверталася.

Урешті на 15-му місяці активних бойових дій хореографиня таки втрапила до столиці. Цілий тиждень по поверненні в мирну Європу Шоптенко не могла прийти до тями від побаченого. Лише потім поділилася враженнями з підписниками Інсти, наскільки була шокована, і яку тривогу викликало збиття дрона просто в неї на очах.

Дмитро Дікусар

Колишній чоловік Шоптенко не спасував перед загрозою. Дмитро пішов воювати в перші ж місяці фашистської навали. Відтоді хореограф став рідко виходити на зв’язок. Колега Дікусара по “Танцях з зірками” Женя Кот сповістив, що наш захисник якийсь час провів у лікарні з ангіною.

Дмитро Дікусар зголосився боронити країну від ворога

Товариш завжди цікавиться, чим треба допомогти побратимам Дікусара, й запитує, як йому почувається на передовій. Діма відповідає коротко: “Це стрьомно!” А ще вояка розповів, що більшості солдатів, з якими почав воювати, вже немає серед живих.

Нові статті

Схожі статті

Сердючка затьмарила Руслану: найдрайвовіші виступи українців на Євробаченні, які запамʼяталися світу

Сьогодні, 11 травня 2024 року — відбудеться фінал "Євробачення". "Один факт" пропонуϵ перед виступом наших дівчат Alyona Alyona і Jerry Heil пригадати найдрайвовіші виступи українців минулих років.

Шкіряна косуха для прохолодної весни: Тіна Кароль прогулялась в куртці за 100 з “копійками” тисяч гривень

Весна – чудова пора року, але ϵ в неї один нюанс – мінлива погода. Подивіться, в якій куртці зустрічаϵ весняну прохолоду українська співачка Тіна Кароль і дізнайтесь, скільки вона коштуϵ.

Хрін на городі рости перестане: прості способи, які допоможуть викорінити рослину з ділянки назавжди

Простий спосіб, який допоможе назавжди викорінити з присадибної ділянки хрін — доступний кожному городнику. Ось що треба зробити для того, щоб коріння хрону зникло з вашого городу.

Гороскоп на 12 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Лев: нарешті спливе вся правда

Гороскоп на 12 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези і Лев вже вступає в свою силу і в цей день спливе та правда, на яку ви так довго чекали.