Святе місце порожнім не буває: на нішу Олега Винника з’явилося відразу два претенденти

Після того як Олег Винник покинув Україну, його вовчиці залишилися без свого кумира. Порожню нішу, що раптово утворилася, вирішили відразу ж заполонити інші конкуренти. Познайомимося з ними ближче.

Після того як Олег Винник покинув Україну, його вовчиці залишилися без свого кумира. Порожню нішу, що раптово утворилася, вирішили відразу ж заполонити інші конкуренти. Познайомимося з ними ближче.

Андрій Кравченко

Новим мачо, що покликаний задовольнити музичні запити вовчиць, легко може стати Андрій Кравченко. Спеціалісти в музичній галузі стверджують, що молодик має потрібну харизму і здатен заполонити серця українок своїми романтичними текстами. А пісень в його репертуарі вже накопичилося чимало.

Андрій Кравченко мріє переманити фанів Олега Винника

В соцмережах активні дівчата зізнаються новому виконавцю в коханні й чекають його на гастролі у своїх містах. Звісно, самому Андрію хочеться, щоб його сприймали не як копію Винника, а як окрему одиницю в артистичному світі. Хоча він і визнає, що стилі в них з Олегом дуже схожі.

Містер Х

Напевно, бажаючи викликати цікавість у меломанів, цей артист не показує свого обличчя. Він випустив уже два кліпи, за стилем і манерою дуже схожі на роботи Олега Винника. Нова композиція називається “День народження”. Відеоряд знято в столиці. Можна помилуватися пішохідним мостом через Дніпро. От тільки обличчя виконавця в жодному кадрі не побачите.

Двійник Винника не показує свого обличчя

Натомість голос і музика дуже нагадують фірмову Вінниківську. Співак навіть вбраний, як Олег, у чорну куртку й шкіряні штани. Куртка прикрашена сріблястими елементами, а на черевиках присутній характерний візерунок. Тож допоки Олег Винник відсиджується в Німеччині, його вовчиці можуть зрадити своєму улюбленцю й переметнутися до інших співочих красенів, які тільки й чекають на це.

Нові статті

Схожі статті

Тариф на електроенергію в Україні підвищать: скільки українцям доведеться платити за світло у 2024 році

Вже з червня 2024 року тарифи на електроенергію в Україні можуть суттϵво зрости. Скільки невдовзі доведеться платити українцям за світло – розповість "Один Факт".

Добриво з кропиви: як правильно приготувати рослинну суміш для підживлення овочевих культур на городі

Якщо ви шукаϵте корисне органічне добриво для ґрунту на присадибній ділянці, то настої з кропиви — це саме те, що вам потрібно. Як саме їх приготувати — дізнайтесь далі.

Ще краще, ніж Мер’єм Узерлі: на роль Роксолани першою затвердили іншу актрису – українську (ФОТО)

Турецький серіал "Величне століття. Роксолана" вийшов на телеекрани 2011 року з Мер'єм Узерлі в головній ролі. Та задовго до цього відчайдушну українку зіграла українка.

Не потрібно його викидати: як можна використати картопляне лушпиння на вашому городі і не тільки

Ніколи не викидайте картопляне лушпиння, адже воно може вам пригодитись: чим корисні шкірки від картоплі та де їх можна використовувати, окрім городу?