Лідер гурту “Звєрі” перевзувся на ходу: отримав отвєточку від Андрія Хливнюка та санкції від ЄС

Лідер гурту "Звєрі" Роман Білик надзвичайно подивував колег, коли відвідав окуповану територію України. Але ж усі пам'ятають, як попервах музикант виступав проти загарбницької війни. Ось чим відповіли справжні українці.

Лідер гурту “Звєрі” Роман Білик надзвичайно подивував колег, коли відвідав окуповану територію України. Але ж усі пам’ятають, як попервах музикант виступав проти загарбницької війни. Ось чим відповіли справжні українці.

Бумбокс потролив Рому Звєря

В мережі з’явилося відео, де “звєрь” Рома виступає перед окупантами і спокійно спостерігає, як вони вбивають українців. Колега артиста зробив крок у відповідь. Щоб потролити колишнього товариша, лідер “Бумбоксу” навіть відірвався від важливої місії – захисту територіальної цілісності країни – та заспівав пісню Білика. У своєму Інстаграмі Андрій Хливнюк взяв до рук безпілотник і трішки переіначив усім відомий текст:

“Рома, извини, у меня самолет. Дела, дела, дела, дела…”

Далі підключається сам Роман, звісно ж, у запису і промовляє:

“До скорой встречи”.

Ще у 2018 році Рома, який мешкав певний час в Маріуполі, навідріз відмовлявся їхати співати в анексований Крим, а його виступ на економічному форумі в Петербурзі взагалі скасували через донос. І ось маємо зовсім протилежну картинку.

Рома може не потрапити на власну віллу

Згодом з’ясувалося, що Білик має шикарну віллу. І не в якомусь там Урюпинську, а на самих Канарах. Щоправда, після всього, що сталося, співак навряд чи скоро втрапить на узбережжя Тенеріфе для відпочинку.

Найімовірніше артиста тепер внесуть до санкційних списків ЄС, тож виїхати за межі рашки, яку він так активно пропагує, вже буде несила. Будиночок неподалік океану вартістю пів мільйона доларів, придбаний у 2019 році, сумуватиме без господаря.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?