Учасниця “Голосу країни” STASYA вразила тренерів: співала пісню Дорофєєвої і є фольклористкою як Саніна

Перший випуск "Голосу країни" відбувся вчора. 13-ий сезон довелося знімати за межами України, тож переважно брали участь українці, які давно живуть за кордоном. Деякі з виконавців особливо вразили телеглядачів і суддів.

Перший випуск “Голосу країни” відбувся вчора. 13-ий сезон довелося знімати за межами України, тож переважно брали участь українці, які давно живуть за кордоном. Деякі з виконавців особливо вразили телеглядачів і суддів.

До STASYA повернулися всі чотири крісла

Серед учасників сліпих прослуховувань виявилося чимало неординарних особистостей. Так, виступив військовий Юрій Городецький, одеський вуличний музикант Артем Крикін, маріуполька Олександра Ліщук.

До деяких виконавців повернулося відразу чотири крісла. Серед таких щасливиць опинилася Анастасія Чабан. Судді натиснули на кнопку ледь не з перших заспіваних нот. Дівчина виступає під псевдо STASYA. Вона виконала композицію Надії Дорофєєвої “Вотсап”, чим надзвичайно потішила зірку.

Юлію Саніну виконавиця вразила схожістю професії – вони обидві фольклористки. Артем Пивоваров проголосив довгу промову, аби заохотити дівчину обрати його команду. Та Настя зробила вибір у бік Івана Клименка, адже продюсера знає і навіть устигла попрацювати з ним.

Хто така STASYA

Співачка родом із Новодністровська Чернівецької області, але нині мешкає у Гданську. 21-річна Стася має унікальний вокал й виконує композиції в автентичному стилі. Анастасія – не новачок у шоубізі. Вона є беквокалісткою Kozak Siromaha. Днями артистка презентувала шанувальникам пісню “Не ходи в ліс”.

Композиція вийшла містичною, а ліс у пісні виступає символом неспокою, що занурює кожну людину в глибини самопізнання. Щодня кожен із нас стикається з негативом і внутрішніми суперечностями. STASYA закликає слухати себе і завжди вчиняти чесно.

Нові статті

Схожі статті

Як навесні захистити розсаду від заморозків: способи, які вбережуть рослини від вимерзання. Врожаю – бути!

В травні городники із рідних куточків України вже розпочали висаджувати розсаду у відкритий ґрунт. Захистити її від весняних заморозків вночі допоможуть деякі поради. Читайте про них нижче.

Салат “Серцеїдка” на свята й просто так: справжня симфонія смаків, яка перевершує “Олівʼє” і “Крабовий”

Салат "Серцеїдка" можна готувати не лише для домашніх у будень, але й на свято для гостей. Смак виходить доволі оригінальний. Тож нарізати "Олів'є" чи "Крабовий салат" не буде необхідності.

Міка Ньютон знову опинилася в онкологічному центрі, в якому лежала 5 років тому: “Рак так мене змінив”

Співачка і акторка Міка Ньютон народилась в місті Бурштин Івано-Франківської області, але багато років живе в Америці. Нещодавно вона опинилась під крапельницями. Дізнайтесь, що сталось із зіркою.

Цибульська зізналася, що українські артисти заробляють менше, ніж повинні: “У людей немає звички платити”

Ольга Цибульська підняла тему творчих заробітків в Україні. Чому на думку співачки артисти заробляють у нас менше, ніж повинні і не можуть побудувати карʼϵру — дізнайтесь про це просто зараз.