Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який залишився вдівцем: будинок разом побудували, а дітей не народили

16 липня 2022 року Руслану Писанку забрала важка хвороба. Чим відтоді живе її вдівець – Ігор Ісаков, – як намагається зарадити своїй втраті, а також історію їх кохання читайте далі у статті.

Вже більше року пройшло з того моменту, як відійшла у засвіти улюблениця українців – акторка театру і кіно, телеведуча Руслана Писанка. Зірка була в шлюбі двічі – першим чоловіком Писанки став телеоператор Іван, з яким вона прожила 5 років. Другим та останнім обранцем Руслани став бізнесмен Ігор Ісаков, із яким вона побралася в 2012 році та прожила щасливі роки до самої смерті.

Знайомство Руслани Писанки і Ігоря Ісакова

Відомо, що майбутнє подружжя познайомилося в далекому 2009 році на просторах нині забороненої російської соціальної мережі “Одноклассники”. Чоловік хотів дізнатися, чи це справді сторінка артистки, а вона згаряча написала йому відповідь, де розповіла все своє невдоволення чоловіками, які їй писали. Проте щось зачепило їх одне в одному, і Руслана лишила Ігорю свій номер.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки: зворушлива історія кохання артистки та бізнесмена, що тривало 13 років
Як виглядає чоловік Руслани Писанки: зворушлива історія кохання артистки та бізнесмена, що тривало 13 років

На перше побачення вони пішли в національний заповідник “Софія Київська”, де Руслана Писанка придивлялася до того, як він дивився на ікони, і на неї – “як на ікону”. Після цього вони стали зустрічатися, і побралися в 2012 році, влаштувавши скромне весілля. У сшитих на замовлення вишиванках вони побралися. Артистка не хотіла справляти пишне весілля, адже тоді важко захворів її молодший брат – на ту ж хворобу, яка через десяток років забрала життя самої Руслани Писанки.

Ігор Ісаков всі ці роки оберігав свою кохану, яку й досі ніжно називає Руся. Вони разом побудували будинок своєї мрії, і замість дітей виховували двох котів. Бізнесмен працював разом із нею – шив костюми на вистави, займався спортом; разом вони брали участь у реаліті-шоу “Зважені та щасливі”, та супроводжував її в театрі та на телебаченні.

Чим живе вдівець Руслани Писанки зараз

Після втрати коханої Ігор Ісаков взявся за благодійність. Щодня чоловік намагається жити своє нормальне життя, але вже в новому статусі. Він зберіг у спільному будинку все, що нагадує йому про Русю – її костюми, портрет, фігурки, які вона збирала. Розповідає про все це Ігор зі сльозами на очах, адже, очевидно, досі любить акторку.

Нещодавно, до дня народження Руслани Писанки (17 листопада) на її могилі на Берковецькому кладовищі встановили пам’ятник. На дошці з чорного граніту вигравіюване фото артистки з широкою усмішкою, зі справжнім іменем – Писанко Руслана Ігорівна. Вона похована разом зі своєю матір’ю та іншими родичами. До речі, мама Руслани Писанки померла незадовго до самої артистки – теж від агресивної форми раку.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки: зворушлива історія кохання артистки та бізнесмена, що тривало 13 років
Як виглядає чоловік Руслани Писанки: зворушлива історія кохання артистки та бізнесмена, що тривало 13 років

Нові статті

Схожі статті

“Діалогу немає”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала розподіл спільного майна

Колишня дружина 39-річного Володимира Остапчука Христина Горняк днями прокоментувала, на якому етапі знаходиться розподіл їх спільного майна після розлучення.

В аристократичному стилі: як виглядає квартира 42-річної Ольги Фреймут прямо в центрі Києва (ФОТО)

Ольга Фреймут хоч і проживає вже за кордоном, але також має квартиру в центрі Києва, яка повністю відповідає стилю телеведучої - як виглядає ця оселя?

Закуска на зиму є! Як приготувати фантастичний салат з баклажанів – швидко й просто. Покроковий рецепт

Обов'язково приготуйте цей салат із баклажанів на зиму - вийде нереально смачно та найголовніше просто і швидко. Рецепт, який будуть просити всі ваші сусіди.

3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.