“Діалогу немає”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала розподіл спільного майна

Колишня дружина 39-річного Володимира Остапчука Христина Горняк днями прокоментувала, на якому етапі знаходиться розподіл їх спільного майна після розлучення.

Христина Горняк перебувала в офіційних відносинах із ведучим та шоуменом Володимиром Остапчуком протягом двох років, з 2020 по 2022. За цей час подружжя зуміло пройти шлях від безмежного кохання і придбання земельної ділянки до… розлучення.

В період спільного проживання зіркове подружжя розпочали будувати власне житло. Після розставання недобудова залишилася у власності Остапчука і він… продовжує створювати на ділянці затишне родинне гніздечко. Але вже із новою, третьою за рахунком дружиною, яка невдовзі подарує коханому хлопчика.

Христина Горняк і Володимир Остапчук і досі не поділили спільне майно після розлучення
Христина Горняк і Володимир Остапчук і досі не поділили спільне майно після розлучення

В своєму новому інтервʼю Христина Горняк зізналася, що колишній не хоче йти на контакт, аби обговорити розподіл спільного майна. Адже ділянка землі була придбана ними вже в шлюбі. Будівництво оселі також розпочалось за тих часів, коли вони були вже одружені із Остапчуком. Тож, Горняк має на це майно таке саме право, як і він.

Будинок, нажаль, ми не поділили – зізналась друга дружина шоумена. – Діалогу немає, я пропонувала – не йдуть

Христина Горняк зазначила, що вона як адекватна та доросла людина – чудово розуміє, що той будинок є спільним майном колишнього подружжя. І тому його потрібно розділити між нею та Остапчуком. Принаймні, саме так буде відбуватись, якщо вона звернеться до суду із відповідним позовом.

Христина Горняк і Володимир Остапчук й досі не поділили спільне майно після розлучення
Христина Горняк і Володимир Остапчук й досі не поділили спільне майно після розлучення

Водночас екс-кохана Володимира Остапчука повідомила, чи планує вона йти до судових інстанцій насправді. За словами Горняк – судові розбірки це останнє, до чого б їй хотілося прибігати, аби вирішити питання спільного майна. І на це є певні причини.

За словами екс-обраниці Володимира Остапчука – якщо справа доходить до суду, то на спільне майно накладають арешт. І тоді цей будинок просто заморозиться.

Він нікому не стане у пригоді. Я проти такої ситуації – повідомила Горняк

Як саме планує вирішувати питання розподілу спільного майна – жінка не повідомила

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.