Хоче продати вуса за кругленьку суму: український співак Павло Зібров вирішив поголитися, але не безкоштовно

Народний артист України і виконавець шлягеру "Хрещатик" Павло Зібров заявив, що готовий позбавитись від родзинки свого сценічного образу – пишних вус. За скільки співак готовий їх продати?

Музикант і співак Павло Зібров вже понад 40 років виступає на сцені зі своїми пісенними шлягерами. В свої 67 років артист все ще в строю і зупинятись навіть не думає. Павло Миколайович залишається кумиром не тільки своїх однолітків, але й молоді. Його твори залишаються на хвилі популярності та звучать в кожному куточку України.

З дитинства Павло Зібров цікавився творчістю і музикою. Вже у віці 9-ти років він став навчатись у музичній школі-інтернаті імені Миколи Лисенка, за спеціальністю “віолончеліст” та “контрабандист”. Після служби в армії майбутній відомий співак отримав другу освіту – за фахом класичного вокалу.

Павло Зібров розповів, за яку суму готовий поголити вуса
Павло Зібров розповів, за яку суму готовий поголити вуса

В 1993 році Зібров отримав статус заслуженого артиста України. Приблизно в цей же час починає співпрацювати з поетом Юрієм Рибчинським. Взагалі 90-ті роки відались для артиста продуктивними і неймовірно творчими. Він створив приватний театр пісні імені Павла Зіброва, де працював художнім керівником. В 1996 році співак став народним артистом України.

Павло Зібров ще на початку творчої карʼєри створив собі впізнаваний сценічний образ, родзинкою якого стале довге та пишне волосся і не менш пишні вуса. Рослинність на обличчі співак зробив власною візитівкою і багато років відмовлявся їх голити. Зібров навіть пісню записав про свої вуса, яка так і називалась: “Вуса-бренд”.

Втім, час плине, все змінюється. Змінилась і думка Павла Зіброва щодо власних пишних вус. Нещодавно артист приголомшив мережі заявою, що за певну винагороду готовий… поголити вуса. Суму назвав немаленьку: 1 мільйон доларів.

Є ще одна умова, за якої виконавець готовий розпрощатись зі своїм фірмовим стилем. І стосується вона допомоги хлопцям на фронті. Зібров зазначив, що за донат на купівлю танка, який знищить усіх росіян – він також готовий прибрати з обличчя пишні вуса.

Нові статті

Схожі статті

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.

Термінове звернення Катерини Осадчої: “Якщо не перейдете на українську, наступними будуть наші діти”

Українська телеведуча Катерина Осадча звернулася до своїх підписників через Instagram Stories із важливим закликом щодо мови спілкування з дітьми.

Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?

Сенсація! Інна Білоконь, відома як мама Вєрки Сердючки, розповіла подробиці життя поза відомим образом

Відома акторка Інна Білоконь, яка вже багато років грає роль "мами" Вєрки Сердючки, нещодавно отримала новий статус у житті — вона стала бабусею.