Серіал “Емілі в Парижі” 4 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Emily in Paris

Головна героїня серіалу "Емілі в Парижі" 4 сезон Лілі Коллінз сповістила радісну новину: знімальна група приступила до роботи над стрічкою після затримок у зв'язку зі страйком сценаристів.

Серіал “Емілі в Парижі” 4 сезон: дата виходу нових серій

Фінал 3 сезону надзвичайно спантеличив глядачів. Тож усі з нетерпінням очікують на вихід наступних серій, щоб дізнатися подробиці життя героїні Лілі Коллінз. Дата виходу 4 сезону “Емілі в Парижі” змістилася з кінця 2023 року на 2024-ий.

Коли вийде 4 сезон серіалу Емілі в Парижі

Знімання планували провести торік улітку, але приступили до них лише в січні 2024-го. Коли вийде “Емілі в Парижі” 4 сезон поки достеменно невідомо. Сподіватимемося, що глядачі платформи Netflix побачать пригоди улюбленої героїні вже наприкінці року.

“Емілі в Парижі” 4 сезон: продовження і сюжет

У перших трьох сезонах серіалу події розгорталися у найромантичнішому місці планети Парижі, хоча до знімань долучилася й інші французькі міста. Продовження “Емілі в Парижі” перенесе глядачів в іншу місцину. Емілі відбуде на римські канікули. Все решта залишиться так, як було.

Коли вийде 4 сезон серіалу Емілі в Парижі

Головна героїня з Чикаго продовжить спілкуватися з місцевими й вивчати нові для себе традиції, стикаючись із мовними та культурними бар’єрами. І все це щедро приправлене чималою порцією гумору. Тож і проблеми, які виникають на шляху дівчини, сприймаються набагато легше. Як завше буде багато гарних краєвидів, нарядів, пригод, дружби і, звісно ж, кохання.

“Емілі в Парижі” трейлер 4 сезон

Допоки замість трейлера 4 сезону “Емілі в Парижі” можемо побачити тільки анонс від акторки. Щоб передивитися попередні сезони комедійної стрічки, слід встановити на свій телефон чи ноутбук додаток Нетфлікс, оформивши передплату.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?