Серіал “Емілі в Парижі” 4 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Emily in Paris

Головна героїня серіалу "Емілі в Парижі" 4 сезон Лілі Коллінз сповістила радісну новину: знімальна група приступила до роботи над стрічкою після затримок у зв'язку зі страйком сценаристів.

Серіал “Емілі в Парижі” 4 сезон: дата виходу нових серій

Фінал 3 сезону надзвичайно спантеличив глядачів. Тож усі з нетерпінням очікують на вихід наступних серій, щоб дізнатися подробиці життя героїні Лілі Коллінз. Дата виходу 4 сезону “Емілі в Парижі” змістилася з кінця 2023 року на 2024-ий.

Коли вийде 4 сезон серіалу Емілі в Парижі

Знімання планували провести торік улітку, але приступили до них лише в січні 2024-го. Коли вийде “Емілі в Парижі” 4 сезон поки достеменно невідомо. Сподіватимемося, що глядачі платформи Netflix побачать пригоди улюбленої героїні вже наприкінці року.

“Емілі в Парижі” 4 сезон: продовження і сюжет

У перших трьох сезонах серіалу події розгорталися у найромантичнішому місці планети Парижі, хоча до знімань долучилася й інші французькі міста. Продовження “Емілі в Парижі” перенесе глядачів в іншу місцину. Емілі відбуде на римські канікули. Все решта залишиться так, як було.

Коли вийде 4 сезон серіалу Емілі в Парижі

Головна героїня з Чикаго продовжить спілкуватися з місцевими й вивчати нові для себе традиції, стикаючись із мовними та культурними бар’єрами. І все це щедро приправлене чималою порцією гумору. Тож і проблеми, які виникають на шляху дівчини, сприймаються набагато легше. Як завше буде багато гарних краєвидів, нарядів, пригод, дружби і, звісно ж, кохання.

“Емілі в Парижі” трейлер 4 сезон

Допоки замість трейлера 4 сезону “Емілі в Парижі” можемо побачити тільки анонс від акторки. Щоб передивитися попередні сезони комедійної стрічки, слід встановити на свій телефон чи ноутбук додаток Нетфлікс, оформивши передплату.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.