Всі чоловіки Ірини Білик: шлюби, серйозні стосунки, скандальні романи та з ким співачка зараз

Зірка ніколи надовго не лишалася самотньою, хоч і з появою кожних нових стосунків є шанс розриву. Детальніше про усі романи Ірини Білик читайте далі у статті.

Особисте життя Ірини Білик завжди відрізнялося насиченістю – зокрема, співачка має за плечима один офіційний шлюб, чотирьох цивільних чоловіків та безліч романів (якщо вірити пліткам).

Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик

Роман із продюсером, зради, шлюб із молодшимна 15 років чоловіком та постійні скандали під прицілом преси – це все було в особистому житті зірки.

Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик
Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик

Стосунки Ірини Білик із Юрієм Нікітіним

Зі своїм майбутнім продюсером (і чоловіком) Ірина познайомилася на фестивалі “Весняні надії 90-х”, будучи співачкою-початківицею. Після співпраці між Юрієм та Іриною зав’язалися й романтичні стосунки, які тривали 8 років – пара не уникла розбіжностей і вони розірвали стосунки. Чому? Тому що Ірина Білик хотіла сім’ю та дітей, а Юрій Нікітін думав, що це не на часі.

Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик
Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик

Стосунки Ірини Білик із Андрієм Оверчуком

Незадовго після розриву із Нікітіним, у 1998 році, Ірина Білик закрутила роман із манекенником Андрієм Оверчуком, і через рік народила від нього сина. Пара не брала офіційний шлюб, проте повінчалася – свекруха переконала, що дитина так ростиме в щасливій сім’ї. Але Оверчук зрадив Ірину Білик, тому в 2001 році пара розійшлася.

Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик
Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик

Стосунки Ірини Білик із Дмитром Коляденко

У тому ж 2001 році зірка закрутила роман із Дмитром Коляденко, який був непростим – повним ревнощів, сварок та примирень, і через свою скандальність постійно під прицілом медіа. Коляденко щороку кликав Білик заміж, та Ірина Білик не спішила під вінець – каблучки брала, а до шлюбу так і не доходило. Зірці набридли такі “гойдалки” у стосунках, тому в 2006 році вона покинула Коляденка. Він заради помсти навіть продав її оголені фото “жовтій” пресі, через розлучення почав випивати та впав у депресію. Проте через кілька років вони забули образи та навіть зараз підтримують дружні стосунки – а фанати пари вірять, що вони будуть разом.

Шлюб Ірини Білик із Дмитром Дікусаром

Вже у 2007 році співачка закрутила роман із танцівником Дмитром Дікусаром, що молодший за неї на 15 років. Незадовго по знайомству на “Танцях з зірками” пара уклала шлюб у Бразилії, а через 3 роки розлучилися – кажуть, що Ірині Білик нудно з молодим обранцем, і вона хоче серйозніших стосунків.

Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик
Що відомо про всіх чоловіків Ірини Білик

Роман Ірини Білик із Асланом Ахмадовим

Зустрівшись у 2011 році для співпраці, невдовзі вони закрутили роман і таємно одружилися в 2015. Відомо про це стало вже після народження сина Табріза від сурогатної матері. Стосунки пари здавалися ідеальними, проте у 2021 році подружжя вже розлучилося – подейкували, що через стосунки на відстані, адже Ахмадов будував кар’єру в росії. Ірина ж в інтерв’ю казала, що вони просто змінилися. Після початку повномасштабного вторгнення Аслан підтримав колишню та хвилювався за сина, проте лишився в рф працювати та жити, і Білик була неабияк розчарована цим.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.