Тоня Матвієнко оприлюднила запис із останнім бажанням покійної матері: що заповіла легендарна Ніна Матвієнко

Тоня Матвієнко розчулила шанувальників, оприлюднивши аудіозапис останнього повідомлення покійної матері. Що сказала Ніна Матвієнко та яким було останнє прохання артистки – читайте далі у статті.

Співачка Антоніна Матвієнко – донька справді легендарної Ніни Матвієнко, – нещодавно з’явилася на YouTube-шоу Олексія Суханова, де відверто розповіла ведучому про останні дні життя матері.

Тоня Матвієнко розповіла про останнє бажання покійної Ніни Матвієнко

В інтерв’ю Антоніна Матвієнко ексклюзивно дозволила оприлюднити записані в аудіоповідомленні останні слова Ніни Митрофанівни. Щоб дізнатися, що заповіла Ніна Матвієнко – читайте далі.

Тоня Матвієнко поділилася записом із останніми словами покійної Ніни Матвієнко
Тоня Матвієнко поділилася записом із останніми словами покійної Ніни Матвієнко

В оприлюдненому повідомленні Ніна Матвієнко говорила, що любила життя, і воно для неї доволі швидко промайнуло. Артистка сказала, що не встигла справді пожити – “поки бігала, не взріла, коли воно закінчилося так швидко”. Легендарна співачка не думала, що її здоров’я підведе так неочікувано, адже нічого не боліло. Відомо, що щорічним обстеженням саме з цієї причини артистка і не хотіла займатися.

Ніна Митрофанівна просила інших присвятити себе молитвам за Україну: розчулює те, що в останні дні життя артистка не забула про Батьківщину, і зізнавалася, що відчуває себе дитиною Вкраїнської землі, та хотіла пригорнути всю її до серденька. Співачка зізналася, що буквально говорила щодня з рідною землею, і просила її довше прожити – хоча б іще трошечки.

Нагадаємо, Народна артистка України Ніна Матвієнко відійшла у засвіти 8 жовтня 2023 року після того, як її стан неочікувано різко погіршився. Співачка не дожила буквально декілька днів до 76 дня народження. Арсен Мірзоян говорив, що легендарну співачку та його тещу “вбила” онкологія, але Тоня Матвієнко так не підтвердила та й не спростувала ці слова. Сказано було лише те, що Ніна Матвієнко страждала на страшну хворобу вже протягом 4 років у той момент, як дізналася про неї – за кілька місяців до смерті.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?