Павло Зібров вдячний першій дружині за зраду, а Марині його нагадала ворожка: “Потім буде чоловік з вусами”

У Павла та Марини Зібрових на момент знайомства вже були за плечима перші шлюби. За 30 років після весілля подружжя весь час дякує колишнім за розлучення.

Павло Зібров з дружиною Мариною цьогоріч відзначатимуть 30-ту річницю шлюбу. Обоє до знайомства встигли одружитися й мали по дитині. Та коли зійшлися, втямили, що створені один для одного.

У Павла з Тетяною життя не склалося. Вони прожили разом усього 2 роки, після чого дружина закрутила роман зі студентом. Щойно чоловік побачив, як вони цілуються, тут же зібрав речі та пішов із дому.

Павло Зібров пригадав історію знайомства з Мариною

Тоді дуже сильно переживав, тепер же дякує за розлучення, оскільки згодом зустрів Марину. Жінка сама виховувала сина. Сходила до ворожки, й та сказала, що чоловік буде відомий, до того ж вусань.

Вони познайомилися на корпоративі. Жінка там працювала, а артиста запросили виступити. Під час фуршету він весь час крутився біля Марини. Навіть подарував календарик із власним телефоном.

Павло Зібров пригадав історію знайомства з Мариною

Марина зателефонувала й запросила в гості. Мала намір звести Павла з подругою Іриною. Залишила їх у кімнаті, а сама пішла на кухню. Та коли повернулася, дівчини вже не було, а Зібров залишився і співав їй до 5 ранку.

Сашку на той момент було 12 років. Спочатку він сприйняв маминого кавалера в штики, але згодом вони подружилися. За рік жінка поставила ультиматум: або вони йдуть до РАЦСу, або прощаються.

Павло Зібров пригадав історію знайомства з Мариною

Гості зібралися, щоб привітати жінку з 35-річчям. А закохані не відразу зізналися, що цього дня встигли ще й розписатися. За 3 роки родина поповнилася донькою Діаною. Нині дівчині вже 26 років. Вона працює у театрі свого тата, стежить за іміджем й репертуаром. Стала практично незамінною. Донька артиста збиралася заміж, та на заваді стала війна, тож весільну церемонію закохані відклали до перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?