Alyona Alyona не хоче повертатися в Київ, а Санта Дімопулос засіла в Еміратах: чому зірки переїжджають

За останні 2 роки життя зірок, як і решти українців, змінилося. Деякі покинули межі столиці. Інші взагалі виїхали за кордон. Багато хто вже повернувся, але є й такі, що не збираються назад.

Alyona Alyona

Реперка виїхала з Києва і не шкодує про це. Нині Альона мешкає на Івано-Франківщині. Виїхали разом із бойфрендом. Саме через коханого виконавиця прийняла подібне рішення. Вони разом мешкають у Вигоді.

Зірки не збираються повертатися до Києва

Alyona Alyona дуже подобається в цьому невеликому селищі. Головне, що тут тихо. Не дістають ані журналісти, ані надокучливі блогери. Тепер ніхто не пришле таксі, щоб викликати на якийсь захід, і не зіпсує вихідний день.

Через цю усамітненість дівчина дуже щаслива. До того ж довкола гарна природа, якою можна милуватися постійно. Всі довкола говорять українською і дуже щирі. Тож артистка не збирається повертатися до столиці. Незрозуміло тільки, як вони з Jerry Heil тепер готуються до спільного виступу на “Євробаченні 2024”.

Санта Дімопулос

Після тривалих поневірянь Європою у 2022-му, наступного року родина Санти Дімопулос вирішила отаборитися в ОАЕ. Тож підібрали житло й школу для дітей. Усі – чоловік Ігор Кучеренко, син Даніель та донька Софійка – вдоволені.

Зірки не збираються повертатися до Києва

Голова родини має роботу в Дубаї, маленькій Соні сподобалася швейцарська школа неподалік їхнього будинку. Даніель вирішив ще деякий час побути біля мами, хоча міг продовжувати навчання у Європі.

Сама Санта вважає Емірати безпечною країною із високим рівнем комфорту та гарними можливостями для дитячого відпочинку. Повертатися до України найближчим часом не планує. Зірка пообіцяла не покидати проєктів, якими займається на батьківщині.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?