“Ми просто телефонуємо один одному”: 31-річна KOLA розповіла про стосунки зі старшим на 13 років чоловіком

Відома співачка KOLA нещодавно вийшла заміж та розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем, який старший за неї на 13 років: чому приховує чоловіка?

Українська артистка Анастасія Прудіус, яка відома під своїм сценічним псевдонімом KOLA, розповіла про свої стосунки з чоловіком іншої національності та старшим за неї на 13 років. 31-річна співачка зазначила, що не дивлячись на відстань та різницю в віці, вони зуміли зберегти глибокі та міцні зв’язки.

KOLA розповіла, що вона і її партнер В’ячеслав, що знаходиться на даний момент в Ізраїлі, підтримують постійний контакт і це допомагає їм зберігати стосунки, навіть на відстані. Вона зазначила, що життя у різних країнах становить складне випробування для будь-кого, проте вони з В’ячеславом зуміли побудувати міцний зв’язок.

KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років
KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років

Ці стосунки потребують постійної безперервної роботи та зусиль, особливо враховуючи відстань та культурні відмінності. Проте, для KOLA та В’ячеслава, ця віддаленість не стала перешкодою у їхньому бажанні будувати щасливе спільне майбутнє.

Зірка у програмі “ЖВЛ” розповіла, що їхні стосунки базуються на простих, але значущих речах: регулярних телефонних дзвінках, взаємному спілкуванні, повазі, взаємопідтримці та відсутності образ. Вона підкреслила, що для них немає потреби у складних “обрядах”, щоб підтримувати зв’язок на відстані, адже все відбувається органічно.

KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років
KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років

Артистка також розповіла, що вже запросила свого чоловіка на кілька своїх майбутніх концертів в Україні й з нетерпінням чекає зустрічі з ним.

Нагадаємо, що пара познайомилася влітку 2022 року на благодійному заході за кордоном, де виступала KOLA. Уже в 2023 році закохані вирішили покращити свої стосунки шлюбом. Проте, співачка обережно приховує свого чоловіка від своїх прихильників.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?