Куди втік Влад Яма 24 лютого і чим зараз займається: суддя “Танців з зірками” зрадив чи допоміг Батьківщині?

З одного боку, Яма виїхав з України під час війни, що можна розглядати як акт зради. З іншого боку, він публічно висловив свою підтримку Україні та засудив дії Росії.

Хто такий Влад Яма?

Влад Яма – відомий український танцюрист, хореограф, телеведучий та суддя на популярних телешоу “Танці з зірками” та “Україна має талант”. Він народився 23 липня 1982 року в місті Горлівка, Донецької області.

Яма здобув славу завдяки своїй участі в танцювальних змаганнях, де він неодноразово ставав чемпіоном України та світу. Він також працював танцюристом у багатьох відомих шоу, включаючи “Танці з зірками” в Україні та Росії.

З 2006 року Яма став одним із найвідоміших телеведучих України. Він працював суддею на шоу “Танці з зірками” та “Україна має талант”, а також вів власні програми, такі як “Я люблю Україну” та “Golos. Діти”.

Куди втік Влад Яма 24 лютого 2022 року?

24 лютого 2022 року, в день початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Влад Яма разом зі своєю сім’єю виїхав з України. Він не розкривав публічно, куди саме він поїхав, але згодом з’явилися повідомлення, що він перебуває в Ізраїлі.

Чим зараз займається Влад Яма?

Наразі Влад Яма продовжує свою танцювальну та телевізійну кар’єру за межами України. Він бере участь у танцювальних проектах в Ізраїлі та інших країнах, а також веде власний YouTube-канал, де він ділиться своїми думками про життя в еміграції.

Втеча Влада Ями до США: Хабарі та нове життя
Втеча Влада Ями до США: Хабарі та нове життя

Танцюрист зрадив чи допоміг Україні?

Рішення Влада Ями виїхати з України під час війни викликало неоднозначну реакцію. Деякі люди звинуватили його в тому, що він зрадив свою країну, а інші вважають, що він мав право врятувати свою сім’ю від небезпеки.

Яма публічно висловив свою підтримку Україні та засудив дії Росії. Він також закликав людей до єднання та допомоги українцям, які постраждали від війни.

Що сталося насправді?

Важко сказати з упевненістю, що саме мотивувало Влада Яму покинути Україну. З одного боку, він, ймовірно, відчував страх за свою сім’ю та хотів убезпечити їхнє життя. З іншого боку, можливо, він також відчував, що не може бути корисним Україні, перебуваючи в країні під час війни.

Чи зрадив він Україну чи допомагає у цей складний час?

На це питання немає простої відповіді. З одного боку, Яма виїхав з України під час війни, що можна розглядати як акт зради. З іншого боку, він публічно висловив свою підтримку Україні та засудив дії Росії.

Рішення Влада Ями виїхати з України під час війни є складним та неоднозначним. З одного боку, його можна зрозуміти, адже він хотів убезпечити свою сім’ю. З іншого боку, його дії викликали критику з боку деяких людей, які вважають, що він мав залишитися в Україні та підтримати свою країну в цей складний час.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?