Первісток Катерини Осадчої вже давно в США: куди зник старший син ведучої та чи планує повернутись в Україну

Ілля завжди був трохи непублічним, на відміну від своєї зіркової мами. Проте, підтримуючи її у всьому, він іноді з'являється в її соцмережах.

Ілля Поліщук, 20-річний первісток відомої української телеведучої Катерини Осадчої, далеко не такий публічний персонаж, як його мама. Проте це не заважає йому йти власним шляхом до успіху та бути опорою для своєї сім’ї.

Юність та освіта

Народившись у 2002 році, Ілля здобув освіту в елітній київській школі Kyiv International School, де навчаються за іноземними програмами. Це й визначило його подальший шлях: після закінчення школи хлопець вирушив до США, щоб здобути вищу освіту в Мерилендському університеті.

Навчання та плани на майбутнє

Ілля обрав перспективну IT-спеціальність, адже розуміє, що за цією сферою майбутнє. Він з третього курсу активно застосовує здобуті знання на практиці, роблячи свій внесок у боротьбу з російським агресором.

Як поділилась Катерина Осадча, по завершенню навчання в університеті Ілля планує повернутися до України та будувати кар’єру в IT-сфері на благо рідної країни.

Особистість та стосунки з мамою

Ілля завжди був трохи непублічним, на відміну від своєї зіркової мами. Проте, підтримуючи її у всьому, він іноді з’являється в її соцмережах.

Катерина Осадча з великою ніжністю та гордістю відгукується про сина, називаючи його “розсудливим і розумним, уважним і надійним”, а також “найкращим старшим братом і абсолютним прикладом для молодших”.

Первісток Катерини Осадчої вже давно в США
Первісток Катерини Осадчої вже давно в США

Патріотична позиція

Незважаючи на те, що Ілля навчається далеко від України, він щиро переживає за долю своєї країни та робить усе можливе, щоб допомогти їй у цій складній боротьбі.

Його історія – це історія про те, як українська молодь, здобуваючи освіту за кордоном, не втрачає зв’язку з Батьківщиною та прагне повернутися, щоб будувати її майбутнє.

Важливо зазначити, що вся вищезазначена інформація ґрунтується на публічних джерелах та інтерв’ю Катерини Осадчої.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?