Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова пережив велику втрату, але: “Новини такі: буде новий” — що сталось

Катерина Осадча у соцмережах поділилась новиною про сина. Хлопчик пережив втрату, але вона його зовсім не засмутила. Що саме втратив син телеведучої — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Катерина Осадча регулярно ділиться у соціальних мережах родинними світлинами зі своїми дітьми від Юрія Горбунова. Хлопчиків звати Іван і Данило. Вони залюбки проводять час зі своїми зірковими батьками, як тільки видаϵться слушна нагода.

В одному із останніх Stories Instagram Катерина Осадча розповіла, що її старший син Іванко пережив серйозну втрату. В хлопчика… випав молочний зуб. На світлині Іванко Горбунов щасливо посміхаϵться на камеру, демонструючи дірку замість зуба.

Син Катерини Осадчої втратив зуб
Син Катерини Осадчої втратив зуб

Новини такі: буде новий зуб — підписала фото матуся хлопчика Катерина Осадча.

Також телеведуча і дружина Юрія Горбунова показала ще одну світлину маленького Івана. На ній хлопчик знятий зі спини і крокуϵ по доріжці, вимощеній бруківкою. Навколо також помітний газон із зеленіючою травичкою та прикрашений шароподібними, гарно підстриженими кущами.

І багато нових планів — підписала цей знімок Осадча

Вочевидь, втрата молочного зуба зовсім не засмутила Івана і він, як справжній чоловік (хоч і маленький) продовжуϵ впевнено крокувати по життю.

Син Каті Осадчої розповів про втрату зуба
Син Каті Осадчої розповів про втрату зуба

Нещодавно Катерина Осадча в Instagram розповіла, які саме книжки вона читаϵ своїм синочкам. Одна із них — твір Катерини Бабкіної “Мам, памʼятаϵш”.

Катерина Осадча оприлюднила уривок з цього твору про обійми, які кожна дитина і людина може подарувати собі сама. Телеведуча порадила її прочитати усім, хто ще цього не зробив. А також порадила обіймати найрідніших якомога частіше, допоки ще ϵ така можливість.
Також Катерина Осадча розповідала раніше про захоплення одного зі своїх синів, Івана. Телеведуча зазначила, що вона — як мама, завжди дослухаϵться до бажань власних дітей. Наприклад, Іванко одного разу попросив придбати йому компʼютер.

Хлопчик настільки захопився IT технологіями, що в подальшому став сам нагадувати своїм батькам про уроки програмування. Катерина ж з Юріϵм Горбуновим спочатку думали, що компʼютер в Іванка — це ненадовго. Мовляв, понатискаϵ кнопки та кине. Але сталось не так, як гадалось.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?