Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова пережив велику втрату, але: “Новини такі: буде новий” — що сталось

Катерина Осадча у соцмережах поділилась новиною про сина. Хлопчик пережив втрату, але вона його зовсім не засмутила. Що саме втратив син телеведучої — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Катерина Осадча регулярно ділиться у соціальних мережах родинними світлинами зі своїми дітьми від Юрія Горбунова. Хлопчиків звати Іван і Данило. Вони залюбки проводять час зі своїми зірковими батьками, як тільки видаϵться слушна нагода.

В одному із останніх Stories Instagram Катерина Осадча розповіла, що її старший син Іванко пережив серйозну втрату. В хлопчика… випав молочний зуб. На світлині Іванко Горбунов щасливо посміхаϵться на камеру, демонструючи дірку замість зуба.

Син Катерини Осадчої втратив зуб
Син Катерини Осадчої втратив зуб

Новини такі: буде новий зуб — підписала фото матуся хлопчика Катерина Осадча.

Також телеведуча і дружина Юрія Горбунова показала ще одну світлину маленького Івана. На ній хлопчик знятий зі спини і крокуϵ по доріжці, вимощеній бруківкою. Навколо також помітний газон із зеленіючою травичкою та прикрашений шароподібними, гарно підстриженими кущами.

І багато нових планів — підписала цей знімок Осадча

Вочевидь, втрата молочного зуба зовсім не засмутила Івана і він, як справжній чоловік (хоч і маленький) продовжуϵ впевнено крокувати по життю.

Син Каті Осадчої розповів про втрату зуба
Син Каті Осадчої розповів про втрату зуба

Нещодавно Катерина Осадча в Instagram розповіла, які саме книжки вона читаϵ своїм синочкам. Одна із них — твір Катерини Бабкіної “Мам, памʼятаϵш”.

Катерина Осадча оприлюднила уривок з цього твору про обійми, які кожна дитина і людина може подарувати собі сама. Телеведуча порадила її прочитати усім, хто ще цього не зробив. А також порадила обіймати найрідніших якомога частіше, допоки ще ϵ така можливість.
Також Катерина Осадча розповідала раніше про захоплення одного зі своїх синів, Івана. Телеведуча зазначила, що вона — як мама, завжди дослухаϵться до бажань власних дітей. Наприклад, Іванко одного разу попросив придбати йому компʼютер.

Хлопчик настільки захопився IT технологіями, що в подальшому став сам нагадувати своїм батькам про уроки програмування. Катерина ж з Юріϵм Горбуновим спочатку думали, що компʼютер в Іванка — це ненадовго. Мовляв, понатискаϵ кнопки та кине. Але сталось не так, як гадалось.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.