43-річний Алан Бадоєв уперше за 4 роки обійняв сина Бориса та доньку Лоліту: “Ми як дуже злагоджене тріо”

Так склалися обставини, що режисер Алан Бадоєв залишився в Україні, коли його діти виїхали жити за кордон. Чотири роки тривала розлука й урешті тато об'єднався з сином та донькою.

В Алана Бадоєва одна рідна донька – 19-річна Лоліта. А Бориса, сина Жанни Бадоєвої, якому нині 21 рік, кліпмейкер виростив немов власну дитину. Тож вважає його рідним. Обидва нащадки нині мешкають в Італії.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Через пандемію корони та повномасштабне вторгнення в Алана не було можливості відвідати дітей. Довгих 4 роки спілкувалися виключно через відеозв’язок. Нині Бадоєв виїхав у справах за кордон, а Лола з Борею супроводжували його кілька днів у поїздці. Тож насолодилися одне одним вдосталь.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Щасливий режисер поділився світлинами зустрічі з дітьми з підписниками Інстаграму, яких у нього понад 650 тисяч. Алан порівняв живу зустріч зі спілкуванням у месенджері й назвав це немов:

“пити каву без кофеїну чи танцювати на “тихій паті”, де в кожного своя музика у навушниках”.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Багатьом українцям нині ця ситуація знайома, коли немає можливості поцілувати дитину перед сном, відчувши запах її волосся. Побачивши зовсім дорослих сина й доньку, Алан із цікавістю споглядав, які звички у них збереглися з колишнього життя та чого нового здобули за останні роки:

“Ми як дуже злагоджене тріо, яке по відчуттю знає всі партії всіх імпровізацій. Кожен відчуває своє місце і мить, коли потрібно починати соло”.

Борис успадкував професію тата. Став режисером і вже презентував доволі вдалий проєкт про італійських художників-класиків, який тепер показуватимуть студентам вишів. Лоліта ще навчається, але теж визначилася з подальшим шляхом у житті – хоче бути режисеркою.

Нові статті

Схожі статті

По коліна у воді і без пательні в руках: Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею

Майстер кулінарних шедеврів Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею. В руках у нього — зовсім не пательня. Де відпочив шеф-кухар — дізнайтесь з матеріалу від "Один Факт".

Чи варто поступатися місцем в транспорті і звідки взялась ця традиція: 77-річна жінка не дочекалася милості

Кумедна історія днями трапилась у міському транспорті Вінниці. 77-річна жінка в міському транспорті всілась на коліна молодій дівчині, бо та… не поступилась їй місцем.

Салат наче й звичайний, а от подача доволі цікава: роблю з чипсів квітку хризантеми – гості просто шаленіють

На святковому столі цей салат матиме доволі ефектний вигляд. При цьому готується "Хризантема" дуже просто. Коли опануєте, таким же чином можете прикрашати будь-яку закуску.

Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.