В який день жінка народилася, такі у неї карма та любов: чому Тіні Кароль не щастить в коханні

Прихильники таланту Тіни Кароль співчувають улюбленій зірці через необлаштований сімейний стан. Але сама співачка себе обділеною не вважає, адже у неї є інша любов – творчість.

Тіна Кароль народилася під знаком Водолія. Зазвичай 25 січня народжуються доволі розважливі з одного боку та мрійливі люди з іншого. Вони дуже цілеспрямовані, товариські, мають чудове почуття гумору та завжди перебувають у центрі уваги.

Водолії від 25 січня не мають наміру влазити у чужі суперечки та нікого не допускають у свій власний простір. Серед позитивних рис – самостійність, а з негативу – емоційна закритість. Ну, хіба це не портрет Тіни Кароль?!

Самотність Тіни Кароль спричинена кармою дати народження

На жаль, усе склалося так, що зірка ніколи не відзначає свій день народження. Це почалося відтоді, як у її благовірного Євгена Огіра виявили онкологію. У квітні 2013-го чоловіка не стало. Кароль від своєї традиції не відступилася, тож у свій день народження завжди працює, неначе це будній день.

Відтоді співачка заміж не виходила. Спертися на надійне чоловіче плече не може, тому розраховує виключно на власні сили. Сама завідує лейблом і розв’язує всі питання з бізнесу. На питання про пару, неодмінно відповідає, що чоловік у її житті був.

Самотність Тіни Кароль спричинена кармою дати народження

Євген з’явився у той момент життя, коли був конче потрібен. Огір витягнув Тіну з усіх бід. Вона ніколи б не стала тією, яка є зараз, аби не коханий і продюсер в одній особі. Тож певною мірою їй поталанило у житті. Бо далеко не кожен знаходить кохання, а у зірки воно було. Тіні постійно приписують романи зі співаками, музикантами, танцюристами та іншими підлеглими. Та Кароль завжди говорить:

“Моя самотність – моє натхнення. Щастя не буває багато. Ти щасливий у професії, але нещасний у коханні. Інколи це можна об’єднати”.

Нові статті

Схожі статті

“Як то кажуть – пожили і досить”: колишня Остапчука перевозить свої речі з Європи назад в Україну

Колишня дружина Володимира Остапчука натякнула, що найближчим часом повернеться назад в Україну: що відомо про Христину Горняк та де перебуває?

Гороскоп на 3 травня 2024 року для Марії Бурмаки, Насті Короткої, Ірини Федишин: не упустіть свій шанс

Гороскоп на 3 травня 2024 року підготував для Марії Бурмаки, Насті Короткої, Ірини Федишин чимало приємних та продуктивних зустрічей. Але є цілий ряд застережень, врахувати які слід обов'язково.

Листя салату залишиться свіжим до 30 днів: виконайте цю процедуру перед тим, як покласти його в холодильник

Кожна господиня мріϵ, аби салат зберігся свіженьким у холодильнику якомога довше. Ця мрія — цілком досяжна. "Один факт" розповість про діϵвий лайфхак, який залишить листя салату свіжими до 30 днів.

“Дуже важлива для нас новина”: дружина Віктора Павліка розповіла, що співаку робитимуть термінову операцію

29-річна блогерка Катерина Репяхова розповіла про стан здоровʼя свого чоловіка Віктора Павліка: що відомо? Подробиці особистого життя зіркового подружжя.