Тарабарова відсвяткувала перший день народження молодшої донечки: щастя, яке коштувало не так вже й мало

Тарабарову критикували за те, що вона публікувала фотографії з округлим животом в соціальних мережах. Її звинувачували в тому, що вона "хайпує" на своїй вагітності та "наживається" на ній.

Хто така Світлана Тарабарова?

Світлана Тарабарова – відома українська співачка, авторка пісень, телеведуча та актриса. Вона здобула популярність на початку 2010-х років завдяки своїм запальним пісням та харизматичному образу. Тарабарова є однією з найуспішніших співачок в Україні, вона випустила декілька студійних альбомів, знялася в декількох кліпах та фільмах, а також веде власне телешоу.

Критика за третю вагітність

У 2022 році Світлана Тарабарова оголосила про те, що чекає на третю дитину. Ця новина викликала неоднозначну реакцію з боку публіки. Деякі люди щиро раділи за співачку, але інші критикували її за те, що вона вирішила народжувати ще одну дитину в такий складний час.

Тарабарову також критикували за те, що вона публікувала фотографії з округлим животом в соціальних мережах. Її звинувачували в тому, що вона “хайпує” на своїй вагітності та “наживається” на ній.

Щастя материнства

Незважаючи на критику, Світлана Тарабарова не звертала уваги на негативні коментарі. Вона з нетерпінням чекала на народження третьої дитини та щиро раділа материнству.

19 квітня 2023 року Світлана Тарабарова народила дочку. Вона назвала її Марією.

Співачка дуже щаслива з третьою дитиною. Вона часто ділиться з шанувальниками фотографіями та відео з Марією.

Тарабарова показала, як відсвяткувала перший день народження найменшої дочки
Тарабарова показала, як відсвяткувала перший день народження найменшої дочки

Перший день народження Марії

19 квітня 2024 року Марії Тарабаровій виповнився один рік. Світлана Тарабарова влаштувала для дочки велике свято.

На свято були запрошені близькі друзі та родичі сім’ї. Для Марії приготували смачний торт, подарували їй багато іграшок та співали їй пісні.

Світлана Тарабарова поділилася з шанувальниками фотографіями та відео зі святкування. Вона написала, що дуже щаслива мати трьох доньок.

Нові статті

Схожі статті

19-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню: Маша все частіше в цих білих стінах. Що кажуть лікарі?

Донька королеви ночі Маша Полякова поділилась зі своїми підписниками в соціальних мережах, що має проблеми зі здоров'ям: що сталося та як себе почуває зірка?

Ви точно не знали, що у них був роман: Тарабарова та Дантес, TAYANNA та Філіп Коляденко, Астафʼєва та Крупін

В українському шоу-бізнесі безліч зірок приховували свої романи з іншими відомими артистами. Що відомо про стосунки Тарабарової з Дантесом, TAYANNA та Коляденка, Астаф'євої та Крупіна?

Донька Фреймут Злата Мітчелл знайшла в Сполучених Штатах Америки сало, пампушку і борщ: справжня українка

Злата Мітчелл – старша донька української ведучої Ольги Фреймут. Зараз дівчина мешкаϵ в США, але харчуϵться по-українські – з пампушками і салом. Донька Фреймут показала свій обід в Stories.

А ви даєте борщу настоятися? Чи треба це робити і скільки можна зберігати борщ у холодильнику

Кулінари поділились лайфхаком, який допоможе вам ще більше насолодитися смаком страви: чи варто зберігати борщ у холодильнику та протягом якого часу?