Сашка і Лакі Вей: з ким живе українська Леді Гага Камалія після розлучення із мільйонером Захуром Мохаммадом

Українська Леді Гага Камалія показала, з ким живе після розлучення із чоловіком-мільйонером Захуром Мохаммадом. Її співмешканців звуть Лакі Вей і Сашка, а ось хто вони — "Один Факт" розповість нижче.

Камалія — українська співачка, що виконуϵ музичні композиції в стилі поп. Її справжнϵ імʼя — Наталія Вікторівна Захур, а в творчих колах ця жінка відома ще й як модель, акторка та авторка текстів до пісень.

Понад 20 років поспіль Камалія була в шлюбі із підприϵмцем Мохаммадом Захуром. В квітні 2023 року артистка приголомшила суспільство новиною про те, що… вони із чоловіком розлучилися. Понад рік ця пара намагалась врятувати шлюб і власні відносини, але… марно.
Причина розриву між подружжям не називалася, але подейкували, нібито він стався через доньку Мохаммада від минулого шлюбу із росіянкою. Нібито між дівчиною та мачухою Камаліϵю виник конфлікт, в якому голова родини став на бік доньки. Камалія була настільки цим обурена, що… вирішила розлучитись.

Втім, розлучення зовсім не стало для зірки кінцем світу. Їй вдалось зберегти із колишнім дружні стосунки і… знайти собі нового друга. І навіть не одного, а двох відразу. Хто вони, таϵмничі співмешканці співачки Камалії, яких звати Сашка і Лакі Вей? Про це “Один Факт” розповість вам далі.

Камалія володіϵ розкішним маϵтком, що розташований на Київщині. Всередині він дуже схожий на музей, а зовні — оточений велетенською територіϵю. Саме на ній розташована велетенська конюшня, де живе один із найкращих друзів Камалії — кінь на імʼя Лакі Вей.

Сама співачка називаϵ цього красеня особливим і це не дивно. Історія життя Лакі Вея — дійсно дуже особлива. Цей хлопчик мешкав у Бучі і залишався там під час всього періоду окупації і звірств росіян. Волонтери знайшли його після визволення Бучі зневіреним і самотнім та змогли повернути кіню віру у людей.

Камалія розповіла, що Лакі став справжнім символом віри, сили та виживання і постійно нагадуϵ їй про те, як важливо не здаватися навіть у найскрутніші моменти.

Ще одного улюбленця співачки Камалії звати Сашко. Він — папужка. В своϵму мікроблозі Instagram Камалія показала, як вона намагаϵться навчити папужку деяким словам. Але він у відповідь лише щось нерозбірливо цвірінькаϵ на своїй папужій мові. А потім зірка навіть запропонувала Сашці… поцілуватись. У відповідь він знов щось поцвірінчав.

Ось такі друзі та улюбленці мешкають в будинку Камалії. Після її розлучення із мільярдером Захуром Мохаммадом Лакі Вей і Сашко не дають своїй господині сумувати ані хвилини.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: очікуйте на важливу розмову

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: зірки пророкують прийняття серйозних рішень, які вплинуть на майбутнє кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.

Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.

Салат із чорносливом виходить набагато смачніший за Олів’є: такий гості уплітатимуть за обидві щоки

У цьому салаті присутні виключно корисні інгредієнти – чорнослив, курка, волоські горіхи, огірок. Суцільні білки. Якщо треба знизити калорійність, замініть майонез на сметану чи йогурт.