Як Віктор Павлік одружився з 26-річною фанаткою, у якої тепер бізнес, зв’язки в шоу-бізнесі та син від зірки

Віктор Павлік розповів, як познайомився зі своєю дружиною Катериною Репяховою та як одружились: шлюб не вперше та має дітей. Подробиці особистого життя.

Український музикант Віктор Павлік був одружений тричі та наразі перебуває вже у своєму четвертому шлюбі. Закоханість між ним та блогеркою Катериною Репяховою спалахнула, коли він ще був у шлюбі зі своєю третьою дружиною, Лорі Созаєвою. Це був складний період для пари, коли їхні стосунки розпадалися.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова познайомилися восени 2015 року, а у 2018-му вона прийняла посаду його концертного менеджера. Катя Репяхова, яка працювала концертним директором, допомогла Віктору, підтримуючи його.

Віктор Павлік розповів, як одружився зі своєю 26-річною фанаткою
Віктор Павлік розповів, як одружився зі своєю 26-річною фанаткою

На початку їхнього роману майбутній дружині Павліка було лише 22 роки. Навіть з урахуванням значної різниці у віці та наявності третьої дружини у відомого співака, це не стало перешкодою для них. Катерина була опорою для музиканта під час хвороби його сина, яка, на жаль, завершилася його втратою. Також вона допомогла Віктору подолати проблеми з алкоголем і була поруч з ним у важкі моменти.

Віктор Павлік розповів, як одружився зі своєю 26-річною фанаткою
Віктор Павлік розповів, як одружився зі своєю 26-річною фанаткою

У травні 2020 року пара офіційно одружилась, проте це стало відомо лише через два тижні після цього, так як вони не хотіли взагалі про це розповідати. Подружжя також мріяло влаштувати урочисте весілля для рідних, але через трагічну втрату молодшого сина співака Павла Павліка, чиєю матір’ю була танцівниця Лариса Созаєва, вони вирішили цього не робити.

Віктор Павлік розповів, як одружився зі своєю 26-річною фанаткою
Віктор Павлік розповів, як одружився зі своєю 26-річною фанаткою

10 січня 2021 року стало відомо, що Репяхова і Павлік очікують на появу нового члена в сім’ї. Для Репяхової це перше дитя та перший досвід у вихованні. Нагадаємо, що у Віктора є син Олександр і донька Христина від попереднього шлюбу, які є єдинокровними братом і сестрою.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: очікуйте на важливу розмову

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: зірки пророкують прийняття серйозних рішень, які вплинуть на майбутнє кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.

Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.

Салат із чорносливом виходить набагато смачніший за Олів’є: такий гості уплітатимуть за обидві щоки

У цьому салаті присутні виключно корисні інгредієнти – чорнослив, курка, волоські горіхи, огірок. Суцільні білки. Якщо треба знизити калорійність, замініть майонез на сметану чи йогурт.