Кучерява шевелюра аж до плечей: 58-річний Віктор Павлік показав архівні фото. Абсолютно дві різні людини

Український співак Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова поділились зі своїми підписниками рідкісним фото до здобуття популярності артиста: як виглядав виконавець?

Артист Віктор Павлік зловив ностальгію та занурився в архів свого минулого. Одним з вражаючих фотографій, яке захопило увагу зірки, став кадр, яким він вирішив поділитися зі своїми шанувальниками в Instagram.

На фотографії зображений артист у блискучому костюмі, з густою чуприною, дрібними вусами та борідкою. Вираз обличчя нагадує образ турецького султана, і загадкова усмішка лишає за собою багато запитань.

Віктор Павлік показав рідкісні фото себе в молодості. Фото з Instagram @repyahovakate
Віктор Павлік показав рідкісні фото себе в молодості. Фото з Instagram @repyahovakate

Нещодавно Катерина Реп’яхова, дружина відомого українського співака Віктора Павліка, вирішила поділитися архівними фотографіями свого чоловіка Віктора Павліка. Катерина, відома своїми підприємницькими здібностями та активною участю в блогерському середовищі, розкрила завісу особистого життя та пригадала минуле разом зі своїм коханим чоловіком.

Віктор Павлік показав рідкісні фото себе в молодості. Фото з Instagram @viktorpavlik
Віктор Павлік показав рідкісні фото себе в молодості. Фото з Instagram @viktorpavlik

Катерина, у своєму блозі, відповіла на численні питання своїх фоловерів, серед яких виокремилося одне про походження вражаючих знань турецької мови у Віктора Павліка. Вона пояснила, що це черпає коріння з тривалого перебування співака серед турецького народу, що зачіпало різні аспекти його життя. Катерина навіть поділилася архівним фото співака у молодості, яке зроблено в той період. На знімку видно Віктора Павліка з довгим, густим волоссям, яке майже приховує його обличчя, і це створює практично невпізнаваний образ.

Віктор Павлік показав рідкісні фото себе в молодості. Фото з Instagram @repyahovakate
Віктор Павлік показав рідкісні фото себе в молодості. Фото з Instagram @repyahovakate

Дружина Віктора Павліка поділилася зі своїми прихильниками особистою історією, опублікувавши першу фотографію, на якій вони зображені разом після одного з концертів співака у Миколаєві. Цей знімок, як вона пояснила, є своєрідним еталоном початку їхнього романтичного шляху, де вона відкрито ділиться з глядачами деякими моментами їхнього знайомства та взаємин.

Катерина, дружина знаменитого співака, зауважила, що в ті дні вона вже була палкою прихильницею Віктора Павліка, а отже, ця фотографія відображає не лише їхнє перше спільне зображення, а й перший крок у зародженні кохання.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.