Засвітились без косметики: як виглядають Оля Полякова та Настя Каменських, як тільки прокинулись? (ФОТО)

Зірки українського шоу-бізнесу Оля Полякова та Настя Каменських показались без макіяжу на своєму обличчі: чи відрізняються жінки від образу, який ми звикли усі бачити?

Українські знаменитості, особливо в момент виступів на концертних майданчиках, наносять тонну макіяжу на своє обличчя. Проте, у повсякденному житті вони віддають перевагу природному вигляду, утримуючись від інтенсивного використання косметики, щоб надати шкірі відпочинку.

Оля Полякова

Однією з таких відвертих експериментаторів стала українська співачка Оля Полякова. В одному з випусків шоу “Дорослі дівчатка” вона вирішила продемонструвати свою чистоту обличчя і зняти макіяж перед своїми шанувальниками. Під час цього експерименту вона визнала, що повністю позбавлена косметичних засобів. Полякова відверто заявила, що негативні коментарі на адресу її природного вигляду не вразили її, оскільки вона впевнена в собі та задоволена своїм зовнішнім виглядом.

Оля Полякова показала себе без макіяжу
Оля Полякова показала себе без макіяжу

Варто відзначити, що зірка відкрито ділиться своїм підходом до краси та процедур догляду за собою. Вона не соромиться визнавати, що користується послугами косметологів та приймає косметичні процедури. Наприклад, співачка зазначила, що почала вживати ін’єкції ботоксу ще у свої 20 років. Це свідчить про те, що, незважаючи на природну красу, багато знаменитостей активно дбають про свій зовнішній вигляд і готові до експериментів у своїй красі.

Настя Каменських

Настя Каменських, українська співачка, часто вражає своїх прихильників, з’являючись у гламурних образах на концертах та відеокліпах, проте вона також відома своєю відвертістю в соціальних мережах, де час від часу демонструє своє обличчя без макіяжу. Її фотографії без густого шару косметики можуть здивувати тих, хто звик бачити її в образі зі сцени.

Хоча Настя може дозволити собі бути природною в соціальних мережах, це не означає, що вона не дбає про свою зовнішність. Навіть без макіяжу, співачка зберігає свій чарівний вигляд, і це підкреслюється тим, що вона не соромиться публічно його демонструвати.

Настя Каменських показала себе без макіяжу
Настя Каменських показала себе без макіяжу

На фотографіях, які вона публікує у своєму блозі, видно, що вона впевнена у собі, не приховуючи недоліки або сліди від старіння. Мімічні зморшки під очима та несповільнений ріст брів не перешкоджають Насті відчувати себе комфортно у своєму тілі. Її зовнішність вражає не лише своїми зовнішніми атрибутами, але й самою гармонією та внутрішньою рівновагою, яку вона випромінює.

Зовнішній вигляд українських зірок у реальному житті може здаватися несподіваним для багатьох, які звикли бачити їх із макіяжем на сцені.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?