Від помилки молодості до вінчання без одруження: що відомо про всіх чоловіків 42-річної Ольги Фреймут

Ольга Фреймут здається досить стриманою жінкою та мало хто знає, яке бурхливе особисте життя вона мала: що відомо про усіх чоловіків телеведучої?

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут пройшла довгий шлях у пошуках справжнього кохання, і тільки після кількох романтичних стосунків вона знайшла свого чоловіка, за якого офіційно вийшла заміж. Її вибором став британець, режисер та продюсер, який зумів завоювати серце цієї відомої леді.

Ольга Фреймут, знана своїм оригінальним образом та поведінкою, має багато як прихильників, так і критиків. Вона здобула популярність не лише як телеведуча, але й як експертка з етикету. Її постійно обговорюють, і вона не залишає нікого байдужим.

Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки
Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки

Паралельно з професійними успіхами, особисте життя Ольги було сповнене складнощів і пошуків. Ще в студентські роки вона стала матір’ю позашлюбної дитини від старшого британця. Пізніше зірка вийшла заміж за іншого чоловіка, який прийняв її разом з дитиною. Однак справжнє кохання Ольга зустріла лише у 2015 році, коли їй було вже за тридцять. Це була зустріч, яка змінила її життя, і вона нарешті офіційно вийшла заміж.

Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки
Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки

Ольга Фреймут визнає, що її перші стосунки були помилкою молодості, але водночас вони залишили свій слід у її серці. Ця історія закрутилася під час навчання в Лондоні, де вона познайомилася з британцем на ім’я Ніл Мітчелл. Незважаючи на значну різницю у віці – Ніл був на 20 років старший – між ними виник надзвичайно сильний зв’язок.

Стосунки розвивалися стрімко, і незабаром Ольга дізналась, що чекає дитину. При цьому вона зазнавала певних труднощів через специфіку стосунків з партнером. Незважаючи на це, вони вирішили жити разом, а Ніл виявився не таким, як вона його уявляла. Проте, у період вагітності, Ольга вирішила втекти від Ніла через його висміювання та неуважне ставлення до неї.

Народження доньки, Злати, стало певним поворотним моментом у їхніх стосунках. Ольга почала створювати щасливе майбутнє для дитини з Нілом, який допомагав фінансово та брав активну участь у вихованні.

Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки
Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки

Під час очікування дитини від свого британського партнера, Фреймут вирішила відвідати Україну. Тут вона зустрілася з Олександром Ракоїдом, головним режисером “5 каналу”. Офіційно їхні стосунки не були узаконені шлюбом, але вони вирішили повінчатись. Олександр прийняв майбутню дитину, Злату, як свою рідну. Проте ця сімейна ідилія не змогла витримати навантаження через ревнощі Олександра до колег Ольги Фреймут.

Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки
Ольга Фреймут показала, як виглядають всі її чоловіки

У 2017 році з’явилася інформація, що Ольга Фреймут стала дружиною Володимира Локотка, продюсера Нового каналу. Весілля відбулося таємно. Пара просто підписала документи у РАЦСі. У цьому шлюбі Ольга народила двох дітей: доньку Євдокію та сина Валерія.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.