Тіна Кароль обожнювала свого чоловіка: як виглядав обранець співачки, якого вона поховала у 28 років

Відомо, що Тіна Кароль наразі є холостячкою, але вона не завжди нею була: як виглядав чоловік співачки Євген Огір, якого не стало 11 років тому.

Шлюб Тіни Кароль з Євгеном Огіром, її колишнім продюсером, мав несподівано сумний фінал. Після того, як вони познайомилися у 2007 році, їхні відносини швидко переросли з професійних у романтичні. Вже наступного року пара таємно одружилася, а потім відсвяткувала своє обвінчання в київському Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Однак цей день не обійшовся без інцидентів: під час обряду вінчання загорілася фата Тіни від свічки, а після урочистостей її сукня загубилась у хімчистці.

Тіна Кароль показала, як виглядав її покійний чоловік
Тіна Кароль показала, як виглядав її покійний чоловік

У листопаді 2008 року Тіна Кароль і Євген Огір відзначили народження свого сина, якого назвали Веніаміном. Їхній шлюб вважали одним з найміцніших у шоу-бізнесі, зазначаючи, що пара живе у гармонії й злагоді, не знаходячи часу на сварки.

Тіна Кароль показала, як виглядав її покійний чоловік
Тіна Кароль показала, як виглядав її покійний чоловік

Проте у 2012 році сімейне щастя Тіни Кароль розбилось, коли в її чоловіка Євгена Огіра діагностували рак шлунка, який виявився невиліковним. Чоловік артистки покинув цей світ 28 квітня 2013 року. Незважаючи на глибокий біль, співачка продовжила виступи на сцені, включаючи концерт у день смерті Огіра. Тіна Кароль розповідала, що це було виконанням останньої волі її коханого, який завжди підтримував інтерес до її музичної кар’єри.

Тіна Кароль показала, як виглядав її покійний чоловік
Тіна Кароль показала, як виглядав її покійний чоловік

Втрата Євгена Огіра для Тіни Кароль стала глибоким емоційним ударом, який вона болісно пережила. Співачка віддавала шану пам’яті чоловіка, присвятивши йому свій альбом “Помню”. Пісні з цього альбому залишаються особливо важкими для неї, і вона не може виконувати їх без сліз.

Тіні Кароль втратила свого чоловіка в 28-річному віці і відтоді не виходила заміж. Навіть офіційно підтверджених стосунків у співачки після цього не було.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.