“Це було через гроші”: 45-річна Полякова розповіла про найбільший скандал з чоловіком, якого вона розорила

Королева ночі Оля Полякова розповіла про серйозну сварку зі своїм заможним чоловіком Вадимом Буряковським: що сталося у подружжя? Подробиці особистого життя.

Українська поп-діва Оля Полякова розповіла про своє сімейне життя з відомим бізнесменом Вадимом Буряковським. Вона зізналася, що однією з найсерйозніших сварок в їхньому шлюбі стали фінансові питання. Оля зауважила, що коли вона бере гроші від чоловіка, це викликає в неї приємні почуття, але ситуація змінюється, коли вона видає гроші йому.

Оля Полякова розповіла про найсерйознішу сварку з чоловіком
Оля Полякова розповіла про найсерйознішу сварку з чоловіком

Зірка розповіла про те, що найцінніші подарунки в її житті надходили саме від її чоловіка. Вона зауважила, що в минулому вдалося навіть витратити всі його гроші, однак пізніше почала активно заробляти своїми силами і отримувати значний дохід.

Оля Полякова у 2004 році вона вийшла заміж за Вадима Буряковського, який став її чоловіком. Раніше Полякова вкрай мало висловлювалася про свого чоловіка у масових медіа, але останнім часом ця тема стала більш актуальною. Вона регулярно ділилась подробицями їхнього спільного життя у проєкті “Дорослі дівчатка”, що вона вела разом з Машею Єфросиніною.

Оля Полякова розповіла про найсерйознішу сварку з чоловіком
Оля Полякова розповіла про найсерйознішу сварку з чоловіком

На початку свого шлюбу Оля отримувала від чоловіка дорогі подарунки. Тим не менш, співачка наголошує на своїй власній талановитості та здатності швидко звикнути до нових умов життя. Публічні чутки, які часто пов’язували її з віком свого чоловіка, вона завжди спростовувала та відкидала як несправедливі й некоректні.

Оля Полякова розповіла про найсерйознішу сварку з чоловіком
Оля Полякова розповіла про найсерйознішу сварку з чоловіком

Коли співачка познайомилась з чоловіком, Вадим був одруженим, однак згодом покинув свою сім’ю ради Ольги. Їхній союз виявився досить міцним, і в 2005 році народилася їхня донька Маша, а в 2011-му — Аліса. Незважаючи на сумніви багатьох родичів та друзів, які сумнівалися у їхньому шлюбі, Вадим і Ольга залишилися досі разом.

Гострі язики висловлювали думки про те, що шлюб з Поляковою був лише з метою матеріального забезпечення з боку підприємця, а також зазначали різницю у 16 років між подружжям.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.