У свої часи прославили Україну: як змінились зірки 80-тих років – Оксана Білозір, Іво Бобул, Алла Кудлай

У 1980-ті рокі принесли визнання та шалену популярність Україні та змінились як зовнішньо, так і внутрішньо: Оксана Білозір, Алла Кудлай та Іво Бобул - як виглядали артисти тоді та зараз?

У 1980-х роках, попри існування радянського режиму, знаменитості України отримали визнання як вдома, так і за кордоном. Імена таких виконавців, як Іво Бобул, Алла Кудлай та Оксана Білозір, стали символами української музичної культури.

Оксана Білозір

Оксана Білозір, крім визначення себе як видатної співачки, активно займалась політикою та громадським життям. Вона почала свою кар’єру у ВІА “Ритми Карпат” і стала солісткою ВІА “Ватра”. Згодом спільно з Віктором Морозовим вона виконала пісню “Ой, там у Львові, на Високім Замку”, яка принесла їй широке визнання.

Як змінились зірки 80-тих років: Оксана Білозір
Як змінились зірки 80-тих років: Оксана Білозір

У 90-х роках Оксана заснувала свій ансамбль “Оксана” і випустила альбом “Україночка” у Канаді. У 1994 році їй було присвоєно звання “Народної артистки України”.

Іво Бобул

Іво Бобул, український співак, народився в численній родині Чернівецької області. Він почав свій творчий шлях у юності, беручи участь у різних музичних колективах. Пісні Іво Бобула, такі як “Місячне колесо”, “Одна єдина”, “Скрипалю”, завоювали популярність серед широкої аудиторії.

Як змінились зірки 80-тих років: Іво Бобул
Як змінились зірки 80-тих років: Іво Бобул

У 1995 році Іво Бобул було присвоєно звання заслуженого артиста України, а через три роки він став народним артистом. Співак активно продовжує свою концертну діяльність і має велике вплив на молоде покоління, яке виявляє інтерес до його музичної спадщини та виступів.

Алла Кудлай

Алла Кудлай почала свою музичну кар’єру наприкінці 70-тих в народному хорі Верьовки. Відтоді вона активно долучилася до музичного життя України. З 1984 року вона стала солісткою естрадно-симфонічного оркестру Держтелерадіо України, де виконувала різноманітні музичні композиції.

Як змінились зірки 80-тих років: Алла Кудлай
Як змінились зірки 80-тих років: Алла Кудлай

У 80-х роках вона представила свій відеоальбом “Веселка”, який містив маловідомі народні пісні і став популярним серед шанувальників української музики. Її творчість принесла їй велику популярність і визнання. У 2000-х роках Алла Кудлай вирішила спробувати себе в політиці.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.