“Хотіли одразу 2 дітей”: Тімур Мірошніченко розповів все про процедуру всиновлення другої дитини в Україні

Телеведучий і багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився новими подробицями про всиновлення другої дитини. Чоловік розповів, як відбувається ця процедура в сучасній Україні.

Влітку 2023 року подружжя Тімура та Інни Мірошніченків всиновили дитину. З того моменту пройшов цілий рік і голова великої родини поділився новими подробицями про всиновлення.

Виявляється, разом із Марселем, якого Мірошніченки тепло прийняли в свою родину – подружжя бажало всиновити ще одну дитину. Але певні обставини та державна бюрократія стали на заваді реалізацію цього рішення.

Тімур Мірошніченко розповів деталі всиновлення другої дитини в Україні
Тімур Мірошніченко розповів деталі всиновлення другої дитини в Україні

Тімур Мірошніченко повідомив, що зараз їм з дружиною Інною вдалось подолати усі бюрократичні перепони та вийти на фінішну пряму. Зовсім скоро в зірковій родині зʼявиться ще одна прийомна дитина.

Фахівці з опіки порадили подружжю Мірошніченків взяти на виховання дівчинку віком 8-10 років. Телеведучий розповів, що ще рік тому вони займались питанням першого всиновлення.

І вже тоді висловлювали з Інною бажання всиновити відразу двох дітлахів. Однак тренери не дозволили на той момент це зробити. Тому зірковій родині довелось заходити на друге коло і проходити усі етапи всиновлення заново.

Тімур Мірошніченко зазначив, що процедура всиновлення — процес тривалий і займає приблизно 6 місяців.

Трохи раніше Тімур Мірошніченко розповідав про складнощі, з якими зіштовхнулась їхня родина під час процедури всиновлення. Телеведучий назвав цю процедуру тривалою і занадто складною. Майбутні батьки обовʼязково повинні проходити спеціальні курси. Після цього фахівці надають подружжю висновок – якого віку та статі дитину вони можуть всиновити або вдочерити.

Головна ж складність полягає у тому, що майже неможливо знайти дитину, яка б відповідала характеристикам зіркової родини.

Тімур Мірошніченко зазначив, що рекомендації від фахівців батьківських курсів — це, по факту, суворі обмеження. Під час оформлення другого всиновлення подружжя Мірошніченків отримало певні поради. Наприклад, їх дитина повинна бути без соціальної історії.

Це значить, що вона до всиновлення (вдочеріння) не повинна була жити в дитячому будинку чи переживати насилля. Оскільки багато дітлахів потрапляють в дитбудинки саме через такі проблеми, як насилля в родині – виникають проблеми із всиновленням.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.