“Рудоволоса дама в літній сукні”: Микита Добринін показався поряд з мамою-красунею в рідних Чернівцях

Телеведучий Микита Добринін гарно провів вільний час поряд з рідними людьми. Артист відвідав місто Чернівці, в якому з дитинства жив разом із батьками. І показав, яка в нього красуня-мама.

Зірковий ведучий та екс-холостяк Микита Добринін зачарував Мережі затишними світлинами поряд з мамою, Оленою Миколаївною. Радіо- та телеведучий відвідав рідне місто Чернівці, де разом із батьками жив з 1991 року. Він прогулявся по знайомим вулицям, зробив декілька фото для родинного альбому — в тому числі і поряд з мамою, і приготував мʼясні смаколики на мангалі.

Микита Добринін показав свою маму
Микита Добринін показав свою маму

Мама екс-холостяка заради літньої фотосесії із сином нарядилася в легку сукню темного кольору з дрібним малюнком. В руках жінка тримала обʼємну синю сумку, а також – вдягнула сонцезахисні окуляри, які їй дуже до лиця. Образ Олени Миколаївни чудово доповнив рудий колір волосся, що цій чарівній жінці теж дуже личить.

Олена Миколаївна Поліщук — справжній авторитет для свого зіркового сина. Під час участі Микити Добриніна в телешоу “Холостяк” його мама спочатку намагалась його відмовити від цієї ідеї. На думку жінки, шукати власне кохання в телешоу — не дуже гарне заняття. До “Холостяку” вона віднеслася скептично та й взагалі — була проти. Однак після знайомства з Дарією Квітковою — змінила свою думку.

Обраниця сина, яка в подальшому стала дружиною Добриніна та народила йому сина Лева — дуже сподобалась головній свекрусі країни.

З Дашею в нас була любов з першого погляду. Коли я її побачила, поняла — все, моя! Наша – зізнавалась в розмові із журналістами Олена Миколаївна.

Перебуваючи в гостях у мами — дорослий син Микита Добринін показав прихильникам інтерʼєр батьківської хати і не міг не зробити селфі в дзеркалі старенького трюмо.

Телеведучий давно вже не живе в батьківській оселі, але там все одно залишились його юнацькі фото. Одну із них екс-холостяк продемонстрував у соціальних мережах.

Отже, перший місяць літа 2024 видався для Микити Добриніна по-справжньому теплим, затишним і наповненим родинною гармонією.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?